«Μήδεια»: Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε ολόκληρη τη χώρα

«Μήδεια»: Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε ολόκληρη τη χώρα

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια», δείχνοντας πως τελικά η χώρα πιάστηκε στον ύπνο, παρά τις συνεχείς συνεδριάσεις της Πολιτικής Προστασίας εδώ και δύο ημέρες.

Συγκεκριμένα, πέρα από το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε τόσο από το ξαφνικό κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας τα ξημερώματα χωρίς καμία προειδοποίηση και στην λεωφόρο Κηφισίας, σημαντικά είναι τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης που παρουσιάζουν πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 14:00, διακοπές ρεύματος εντοπίζονταν στις εξής περιοχές: στην Αττική σε ορισμένα τμήματα στις περιοχές Βαρυμπόμπη, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Μαλακάσα, Διόνυσος, Δροσιά, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Εκάλη, Πικέρμι, Ροδόπολη και Σταμάτα.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονται και στην Εύβοια λόγω της χιονόπτωσης κυρίως στο βόρειο τμήμα σε χωριά πλησίον της Αιδηψού αλλά και του Μαντουδίου.

Επίσης, σημαντικά είναι τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης που παρουσιάζονται από την Κυριακή στα νησιά των Σποράδων.  Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιοήυ, ορισμένα χωριά είναι χωρίς ρεύμα πάνω από 13 ώρες με αποτέλεσμα να μην έχουν θέρμανση, τηλέφωνο, ούτε καν να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να επικοινωνήσουν με κάποιον σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στα χωριά επίσης του Πηλίου Κατηγιώργης, Λυρή, Μουρτιάς και Κατηχώρι,στα χωριά Άγιος Δημήτριος και Γαβρίνα στο Καρπενήσι, στα χωριά της Θήβας Άγιος Βασίλειος και Καλαμάκι, σε οικισμούς της Αργιθέας στην Καρδίτσα, σε λίγα χωριά του Ανατολικού και κεντρικού Ζαγορίου, σε δύο χωριά του δήμου Πωγωνίου καθώς και στον Μεσόπυργο Άρτας.

Στην Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και στα νησιά, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter