Μητέρα του Μιχάλη: «Ηρθαν από ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου» (video)

Μητέρα του Μιχάλη: «Ηρθαν από ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου» (video)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου», σπαράζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη και ζητάει δικαίωση για το παιδί της που τη ζωή του από την επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των εγχώριων συνεργών τους.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», δήλωσε η μητέρα του 29χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

«Τρελάθηκα, θα πληρώσει γι΄ αυτό που έκανε στο παιδί μου», τόνισε ακόμα. Όπως συμπλήρωσε η ίδια, γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

«Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου», πρόσθεσε.

Για τον δολοφόνο του Μιχάλη, είπε: αε«Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter