Υπόθεση Καλλιάνου: «Πήρα να μάθω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» λέει τώρα για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνη (Video)

Υπόθεση Καλλιάνου: «Πήρα να μάθω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» λέει τώρα για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνη (Video)

Επιμένει ο Γιάννης Καλλιάνος, μετά τον θάνατο του πατέρα του, σχετικά με τις παρεμβάσεις του τόσο σε γιατρούς όσο και με τηλέφωνα στον Άδωνη Γεωργιάδη. Μετά από την παραδοχή ότι η μητέρα του έδωσε χρήματα σε γιατρό, ο Γιάννης Καλλιάνος ισχυρίζεται τώρα, ότι «με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο» για να συμπληρώσει ότι «απηύδησε» και πήρε τελικά τηλέφωνο τον Άδωνη Γεωργιάδη «για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ».

«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν, όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο. Απηύδησα, τις τελευταίες δυο ημέρες πήρα τον Άδωνη Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Ο Άδωνις μου είπε πως έγινε ιατρικό συμβούλιο και είναι όλα υπέροχα. Του λέω ‘’Άδωνη θα πεθάνει ο πατέρας μου’’ και μου λέει ‘’Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ’’. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου πότε για τίποτα», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι ο Γιάννης Καλλιάνος τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να πάρει κρεβάτι στη ΜΕΘ ο πατέρας του.

Συγκριμένα είχε πει: «Με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 50 φορές. Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο για θέματα τέτοιας φύσεως 300 άνθρωποι. […]Καίτοι ο κ. Καλλιάνος είναι βουλευτής, καίτοι πήρε τον υπουργό 50 τηλεφωνα, δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ ο πατέρας του διότι δεν προβλεπόταν. Διακριτική μεταχείριση υπέρ του πατρός Καλλιάνου δεν υπήρξε».

Παράλληλα, σχετικά με τα μηνύματα στον γιατρό, τώρα ο Γιάννης Καλλιάνος, ισχυρίστηκε ότι: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα που έστελνα στον καθηγητή ευγενέστατα και εφόσον δεν μου απαντούσε του λέω “πεθαίνει ο πατέρας μου, τρέξτε όλοι από πάνω”. Δεν μου απαντούσε κανείς. Και μόλις πια πήγε στην εντατική και πέθανε ο πατέρας μου, αφού πια δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς του είπα “αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα”. Ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».

Δείτε επίσης:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter