Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκη: Όταν ζητούσε παραιτήσεις για τους νεκρούς στη Μάνδρα

Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκη: Όταν ζητούσε παραιτήσεις για τους νεκρούς στη Μάνδρα

Αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό φαίνεται πως έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το 2017 μετά από τις από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική που στοίχισαν τη ζωή σε 24 ανθρώπους, ζητούσε από το βήμα της Βουλής στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραιτήσεις. Ο ίδιος μάλιστα εγκαλούσε την κυβέρνηση γιατί οι κάτοικοι δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα. Λίγα χρόνια μετά και ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της κυβέρνησης θρηνούμε 10 συνανθρώπους μας από την σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί.

Που είναι τώρα το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, όταν για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία βρίσκονται αβοήθητοι και εγκλωβισμένοι στις ταράτσες των σπιτιών τους, ενώ βλέπουν τις περιοχές τους να έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες. Ο ίδιος αναρωτιόταν το 2017 από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι έκανε η πολιτική προστασία, όταν τώρα υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες πως το 112 ήχησε καθυστερημένα, αφού πρώτα οι κάτοικοι έχουν δεχθεί το σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Daniel. Όταν ο ίδιος το 2020 μετά την επέλαση του «Ιανού» έταζε άμεσα αντιπλημμυρικά έργα και τρία χρόνια μετά οι κάτοικοι της Θεσσαλίας βιώνουν στιγμές βιβλικής καταστροφής. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν ο κύριος Μητσοτάκης θα μείνει πιστός στον εαυτό του και θα ζητήσει παραιτήσεις, όπως άλλωστε ζητούσε και το 2017.

Διαβάστε σχετικά: Αυτοκριτική από το… παρελθόν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Όταν έλεγε «κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη»

Όταν το 2020 ο «ιπτάμενος» Μητσοτάκης θα… τα έφτιαχνε όλα στην Καρδίτσα (Video)

Πλημμύρες: Επικοινωνιακά κόλπα Μητσοτάκη ακόμη και στην καταστροφή

Τάζει ξανά στην Καρδίτσα ο Μητσοτάκης: Δικαιολογίες και υποσχέσεις στους πλημμυροπαθείς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter