Αυτοκριτική από το… παρελθόν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Όταν έλεγε «κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη»

Αυτοκριτική από το… παρελθόν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Όταν έλεγε «κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη»
Χαμόγελα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις πληγείσες απο την κακοκαιρία DANIEL περιοχές Καρδίτσα - Τρίκαλα - Λάρισα. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

«Κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε για 10 λεπτά, χωρίς να μπει καν στη Μάνδρα για να δει το μέγεθος της καταστροφής και να συζητήσει με τους κατοίκους». Αυτή η φράση ανήκει στον… ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι τώρα. Τότε που αναζητούσε τρόπους να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο με την εμφάνισή του σημερινού πρωθυπουργού στην Καρδίτσα, που επλήγη για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια.

Γυρίζουμε λοιπόν στο, όχι και τόσο μακρινό, 2017 που ο Κυρ. Μητσοτάκης, με αφορμή την πλημμύρα στη Μάνδρα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε για 10 λεπτά, χωρίς να μπει καν στη Μάνδρα για να δει το μέγεθος της καταστροφής και να συζητήσει με τους κατοίκους. Πάντα απών. Απών από τις πυρκαγιές. Απών από τη μεγάλη οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter επανέρχονται στην ανάρτηση στηλιτεύοντας τις διατυπώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη. Μία απ΄τις πλέον χαρακτηριστικές είναι η γνωστή φράση: «Karma is a bitch».

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter