Μητσοτάκης: Κροκοδείλια δάκρυα για τη γυναικοκτονία, «εύσημα» στην ΕΛΑΣ για την «ταχεία έρευνα»»

Μητσοτάκης: Κροκοδείλια δάκρυα για τη γυναικοκτονία, «εύσημα» στην ΕΛΑΣ για την «ταχεία έρευνα»»

Με κροκοδείλια δάκρυα επιχειρεί ο Κ. Μητσοτάκης, μέσω της καθιερωμένης ανάρτησής του στο facebook. να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το πόσο έγκαιρα και αποτελεσματικά ανταποκρίνεται το «επιτελικό κράτος» της ΝΔ σε έκτακτα περιστατικά βίας που αφορούν ανθρώπινες ζωές,

Παραδέχεται ότι «είναι αδιανόητο να πέφτει νεκρή μια νέα γυναίκα από το χέρι του πρώην συντρόφου της λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο κατέφυγε για να ζητήσει προστασία από αυτόν». Ωστόσο σπεύδει να δώσει τα εύσημα στην ΕΛΑΣ κάνοντας λόγο για… «ταχεία έρευνα που διενήργησε η ηγεσία» της και διαβεβαιώνοντας ότι «οι ευθύνες θα καταλογιστούν και όποιοι από τους αστυνομικούς πρέπει να τιμωρηθούν, θα τιμωρηθούν».

Δείτε επίσης – Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Aπόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Βέβαια πολλά περιστατικά με πρωταγωνιστές άνδρες της ΕΛΑΣ στο τέλος καταχωνιάζονται ή αρχειοθετούνται ή πιο σπάνια πέφτουν στα μαλακά και λίγο αργότερα επιστρέφουν στο… μεροκάματο όπως έγινε με τον σκοπό του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο panic button και στα Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που στήνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας αλλά το ζήτημα είναι πιο βαθύ, αφορά την ίδια την κοινωνία και όσα δύσκολα βιώνει και πολλά από αυτά αφορούν κρίσιμες κυβερνητικές επιλογές στο κοινωνικό πεδίο, στην κρατική μέριμνα, στο επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.

Επομένως λίγα θετικά θα έχουμε να περιμένουμε από τέτοιες «πρωτοβουλίες» από την πλευρά της κυβέρνησης….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter