Μουντιάλ: Ανετη νίκη της Γαλλίας επί της Αυστραλίας με 4-1

Μουντιάλ: Ανετη νίκη της Γαλλίας επί της Αυστραλίας με 4-1

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ νίκησε εύκολα με σκορ 4-1 την Αυστραλία, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να προηγηθεί στο σκορ.

Το αουτσάιντερ του αγώνα αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ με τον  Γκούντγουιν. Η Αυστραλία θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ντιουκ στο 22’, καθώς οι «τρικολόρ» ήταν εκτός αγώνα.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 27’ έγινε το 1-1 με δυνατή κεφαλιά του Ραμπιό. Η ανατροπή του σκορ έγινε στο 32’ με τον Ζιρού, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε σε ηλικία 36 ετών και 53 ημερών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της εθνικής Γαλλίας σε Μουντιάλ, αφήνοντας δεύτερο στην σχετική λίστα τον Ζινεντίν Ζιντάν που είχε σκοράρει το 2006 απέναντι στην Ιταλία (34 ετών και 16 ημερών).

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 45’ ο Εμπαπέ έχασε το… άχαστο, καθώς αστόχησε σε κενή εστία, ενώ στις καθυστερήσεις ο

Ιρβάιν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιορίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλλία κυριάρχησε και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Ζιρού (71’) και Εμπαπέ (68’), κερδίζοντας τελικά με 4-1.

Ο Γκόμες (Νότια Αφρική) έδειξε κίτρινη στους  Ντιουκ, Ιρβάιν, Μούι.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ (89’ Κουντέ), Λ. Ερνάντες (13’ Τεό Ερναντέζ), Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τσουαμενί (77’ Φοφανά), Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (77’ Κομάν), Εμπαπέ, Ζιρού (89’ Τουράμ).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Άτκινσον (85’ Ντέγκενεκ), Μπέχιτς, Σούταρ, Ρόουλες, Μούι, ΜακΓκρι (73’ Μαμπίλ), Ιρβάιν (85’ Μπακους), Λέκι, Ντιουκ (56’ Κάμινγκς), Γκούντγουιν (73’ Κουόλ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter