Ιωνικός – ΑΕΚ: Οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει αντικυβερνητικό πανό για τα Τέμπη – Με παρέμβαση Μαυροκεφαλίδη παρέμεινε (Video)

Ιωνικός – ΑΕΚ: Οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει αντικυβερνητικό πανό για τα Τέμπη – Με παρέμβαση Μαυροκεφαλίδη παρέμεινε (Video)

Σε πρωτοφανή επίδειξη φιλοκυβερνητικής ευαισθησίας προχώρησαν οι διαιτητές του αγώνα μπάσκετ Ιωνικού- ΑΕΚ, απαιτώντας να απομακρυνθεί από τις κερκίδες ένα πανό χωρίς υβριστικό περιεχόμενο, στο οποίο χαρακτηρίζεται κρατική δολοφονία το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

“Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα. Την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα”, έγραψαν οι οπαδοί του Ιωνικού.

Ο διαιτητής Κάρδαρης ζήτησε επιτακτικά να απομακρυνθεί το πανό και μάλιστα αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του στα αποδυτήρια μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα. Εικάζεται ότι η σχετική εντολή δόθηκε από την Ομοσπονδία μπάσκετ η οποία δεν κρύβει την φιλοκυβερνητική κατεύθυνση της.

 

 

Ωστόσο το πανό έμεινε για αρκετή ώρα στη θέση του και ο αγώνας ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση, παρ’ όλο που υπήρξε η απειλή μηδενισμού του γηπεδούχου Ιωνικού. Μάλιστα ο αρχηγός του Ιωνικού Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πλησίασε τους οπαδούς και τους παρότρυνε να αφήσουν το πάνω στη θέση του, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών.

Σημειώνεται ότι και η ΕΡΤ διέκοψε για αρκετά λεπτά την ζωντανή μετάδοση της πριν το τζάμπολ και απέφευγε συστηματικά να δείξει το επίμαχο πανό, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα ενάντια στον πρωθυπουργό πριν την έναρξη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter