Μπάσκετ: Νέες αναβολές για τους «αιώνιους»

Μπάσκετ: Νέες αναβολές για τους «αιώνιους»

Ερήμην των ελληνικών ομάδων θα κυλήσει και αυτή η εβδομάδα στην Εuroleague. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή των αγώνων Άλμπα-Παναθηναϊκού και Ζαλγκίρις-Ολυμπιακού, που είχαν προγραμματιστεί για το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου. Οι δύο «αιώνιοι» αντιμετωπίζουν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού και έμειναν ανενεργοί το τελευταίο επταήμερο εντός και εκτός συνόρων, αφού δεν έχουν αρκετούς παίκτες για να παραταχθούν στο γήπεδο.
Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρωτόκολλο στην Euroleague. Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, οι ομάδες αποφάσισαν τη μείωση του αριθμού των ημερών «καραντίνας» των θετικών στον Covid-19 αθλητών.

To όριο των δύο εβδομάδων αποκλεισμού από τους αγώνες αναμένεται να «κουτσουρευτεί» σε 7-10 ημέρες, με την προϋπόθεση να βρεθεί αρνητικός ο αθλητής δύο φορές σε διάστημα 48 ωρών και να είναι εμβολιασμένος.

Ο αριθμός θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα οι ομάδες συμβουλευτούν τις αρχές των χωρών τους και τα τοπικά πρωτόκολλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έπεσε στο τραπέζι ζήτημα διακοπής της διοργάνωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter