Μπάσκετ: Όρθια και στο Ιβανώφειο η ΑΕΚ

Μπάσκετ: Όρθια και στο Ιβανώφειο η ΑΕΚ

Aσταμάτητη η ΑΕΚ, πέρασε και από το Ιβανώφειο νικώντας με 79-72 τον Ηρακλή και έφτασε το φετινό της αήττητο στους 6 αγώνες στο πλαίσιο της Basket League.

Πάντως ένας από τους προηγούμενους αγώνες της, το 85-84 επί του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι θα επαναληφθεί μετά την προχθεσινή απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, η «Ένωση» προηγήθηκε με 43-37 στο ημίχρονο και κράτησε τον έλεγχο του αγώνα ως το τέλος. Ο Ματσιούλις πέτυχε 18 πόντους, ο Λάνγκφορντ 16 και ο Χρυσικόπουλος 14, ενώ ο Καββαδάς του ρακλή ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους και ο Χάνλαν πρόσθεσε 15.

Σε άλλο παιχνίδι, ο Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Λάρισας με το εντυπωσιακό 76-97. Οι Άνταμ Σμιθ (19) και Χόλογουελ (18) ήταν οι καλύτεροι παίκτες, ενώ ο Μαυροκεφαλίδης πέτυχε 11 πόντους στο παιχνίδι της επιστροφής του. Ο Τζέρι Σμιθ πέτυχε 22 για τους Θεσσαλούς.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, επίσης αήττητος με ρεκόρ 4-0, υποδέχεται το Περιστέρι (4-2) του Αργύρη Πεδουλάκη, αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Λίγο νωρίτερα θα διεξαχθεί στην Πυλαία το παραδοσιακό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, όπου ο «Δικέφαλος» θα εμφανιστεί με νέο προπονητή, τον Άρη Λυκογιάννη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter