Μπάσκετ: Πρέμιερα με χαμόγελα για Λαύριο, Λάρισα

Μπάσκετ: Πρέμιερα με χαμόγελα για Λαύριο, Λάρισα

Mε επίδειξη δύναμη στην έδρα του ισχυρού ΠΑΟΚ ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα το 2ο της περυσινής περιόδου Λαύριο: 73-89.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προηγήθηκε με διψήφια διαφορά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (36-47), ενώ η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ τον έφερε στο -5, αλλά όχι σε απόσταση βολής.

O Bασίλης Μουράτος ήταν ο ενορχηστρωτής για το Λαύριο, με 14 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Τάισον Κάρτερ πέτυχε 28 πόντους και ο Τζέρι Σμιθ 22. Οι Γκρίφιν (17), Τζόουνς (14), Γ.Καμπερίδης (10), Λαβ (10) έφτασαν σε διψήφιο νούμερο για τον ΠΑΟΚ.

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας Basket League, η γηπεδούχος Λάρισα νίκησε τον Κολοσσό με 81-77 στην παράταση (κανονική διάρκεια 69-69).

Ο Τζέι Θριτ (17 π.) ήταν ο ήρωας της Λάρισας, αφού ισοφάρισε 5’’ πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, μετά τις 1/2 βολές του Τιλί και πέτυχε και τους τελευταίους 5 πόντους των νικητών στην παράταση. Ο Θοδωρής Ζάρας ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους.

Ο Κολοσσός τελείωσε τον αγώνα χωρίς τον προπονητή Ηλία Καντζούρη, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Το κοουτσάρισμα ανέλαβε στην παράταση ο Γιώργος Σιγάλας. Οι Μίλερ, Τιλί έβαλαν από 13 πόντους, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος μοίρασε 12 ασίστ.

Υπολείπεται για να ολοκληρωθεί το σαββατιάτικο πρόγραμμα η αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Προμηθέα, στις 8μμ στην Αθήνα. Αύριο θα παίξουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ (16.30), Ιωνικός-Απόλλων Π. (17.00) και Άρης-Παναθηναϊκός (20.00), ενώ ο Ηρακλής έχει ρεπό στην 1η αγωνιστική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter