Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 (The Secret Life of Pets 2) (**) – Trailer

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 (The Secret Life of Pets 2) (**) – Trailer

Ο ήρωας της ιστορίας, το μικρό τεριέ με το όνομα Μαξ, περνάει δύσκολη φάση καθώς η ιδιοκτήτριά του, έχει αποκτήσει παιδί, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.

Αυτή η αίσθηση καθήκοντος του δημιουργεί νευρώσεις συμπεριφοράς με συνέπεια ο Μαξ να οδηγηθεί στον κτηνίατρο που αποφασίζει να του φορέσει ένα ειδικό κολάρο. 

Το ταξίδι όμως της οικογένειας στην εξοχή (όπου ο Μαξ και ο μαλλιαρός Δούκας θα έρθουν σε επαφή με ένα παράξενο άλλο κόσμο που απαρτίζεται από τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και ένα σοφό τσοπανόσκυλο) θα έχει ευεργετικές συνέπειες για τον Μαξ που θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις αστικές φοβίες του. Την ίδια ώρα οι φίλοι του στη Νέα Υόρκη (η Κλόη, η Γκίτζετ, ο Χιονόμπαλας, η Νταίζη) βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Πριν από 3 χρόνια οι φιλόζωοι αποδείχτηκαν ισχυρό target group και χάρισαν στην ταινία των Universal- Illumination μεγάλη επιτυχία (σχεδόν 875 εκατομμύρια δολάρια οι παγκόσμιες εισπράξεις) οπότε το σίκουελ ήταν ζήτημα χρόνου. Καθώς όμως το μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε -τι να κάνουν άραγε τα κατοικίδια στο σπίτι όταν φεύγουν τα αφεντικά τους;- έπρεπε να δημιουργηθεί μια νέα συνθήκη για να προβούν οι δημιουργοί του φιλμ σε φρέσκιες χιουμοριστικές σκυλοπεριπέτειες. 

Το εύρημα βρέθηκε στην ψυχανάλυση. Από την στιγμή που ο Μαξ αποκτά τικ, το όχημα της κωμωδίας μπήκε στην κατάλληλη τροχιά. Οι τρομακτικές psycho γάτες, η εκκεντρική γαλοπούλα, το τσοπανόσκυλο που αυτοαποκαλείται «Κόκκορας», τα πρόβατα που δεν έχουν μυαλό, ο λαγός που την έχει δει σούπερ ήρωας, είναι μερικά από τα πρόσωπα του έργου, το οποίο όχι απλώς διατηρεί αμείωτη την φιλοζωική του διάσταση αλλά και την ενισχύει με την προσθήκη ενός σαδιστή ιδιοκτήτη τσίρκου και θηριοδαμαστή (ο σκιώδης Σεργκέι) που έχει το ρόλο του κακού της ταινίας. 

Το κρίσιμο και πιο πετυχημένο point της νέας ταινίας πάντως δεν είναι άλλο από την έμπνευση του να αποδοθούν στα ζώα των διαμερισμάτων της μεγαλούπολης οι νευρώσεις των αφεντικών τους. Η σύγκριση μεταξύ αυτών και εκείνων που ζουν ελεύθερα στη φύση είναι όλα τα λεφτά στην απολαυστική και κατάλληλη εξίσου για μικρούς και μεγάλους, δεύτερη φορά της «Μυστικής ζωής των ζώων». Το φιλμ προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Animation αμερικανικής παραγωγής 2019 (86)

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό. Με τις φωνές των: (στην ελληνική μεταγλώτισση) Χρήστου Θάνου, Κώστα Τερζάκη, Ειρήνης Ψυχράμη, Ιφιγένειας Στάικου, Λεωνίδα Κακούρη, Χρήστου Πλαΐνη, Δανάης Σκιάδη, Γιάννη Υφαντή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter