Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση συμφωνεί με τον κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει «όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα»;

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση συμφωνεί με τον κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει «όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα»;

Την έντονη αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις τόσο του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος ουσιαστικά απαντά στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα, όσο και οι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε ότι στην ΜΕΘ μπαίνει «όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνει τέσσερα ερωτήματα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, καλώντας τον να απαντήσει με στοιχεία τόσο για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ όσο και για τις δηλώσεις Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Αναρωτιόμαστε αν ο εθνικός ψεύτης μπορεί να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα:

Πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ;

Ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ;

Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι «ψευδοπρόβλημα» όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου; Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει «όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα»; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;

Και τέλος, πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό λοκντάουν ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει;​»

Διαβάστε επίσης: Χυδαίος Μπάμπης Παπαδημητρίου: O ασθενής χρειάζεται ΜΕΘ μόνο «λίγο πριν παραδοθεί στον Θεό»

Ο Γιάννης Οικονόμου, ενοχλημένος από την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, είχε επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατηγορώντας τον για «αφορισμούς» και «ψέματα».

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας έχει το θλιβερό “προνόμιο” να είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός σε όλη την Ευρώπη που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί. Αν έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει έστω και τώρα. Αλλά, επειδή αδυνατεί να συνεισφέρει εφαρμόσιμες προτάσεις και να βοηθήσει τους ανθρώπους και την πατρίδα, επαναλαμβάνει μονότονα αφορισμούς, κοινοτοπίες και ψέματα και συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους.

Ο κατηφορικός δρόμος που έχει επιλέξει, οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και για αυτό τον βαδίζει μόνος του. Η Κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, με μια στρατηγική που αυξάνει προοδευτικά την εμβολιαστική κάλυψη και ταυτόχρονα επιτρέπει στην οικονομία και την εκπαίδευση να λειτουργούν, στην κοινωνία να μην είναι περίκλειστη και στο Ε.Σ.Υ. να ενισχύεται συνεχώς, ώστε να αντέξει στην πίεση και να σώσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter