ΝΔ: Αντιδράσεις για υποψηφιότητα Κρανιδιώτη στις ευρωεκλογές – Τι συμβαίνει με Σπυράκη και Ασημακοπούλου

ΝΔ: Αντιδράσεις για υποψηφιότητα Κρανιδιώτη στις ευρωεκλογές – Τι συμβαίνει με Σπυράκη και Ασημακοπούλου

Έντονες διεργασίες υπάρχουν στη Νέας Δημοκρατία, σε ότι αφορά την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, καθώς ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για την γαλάζια λίστα, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αντιδράσεις για Φαήλο Κρανιδιώτη

Συγκεκριμένα, αντιδράσεις έχουν προκληθεί στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης με το όνομα του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, πολλοί θεωρούν ότι μία τέτοια υποψηφιότητα, θα προκαλούσε σημαντική πολιτική ζημία, ακόμη και εάν συσπείρωνε απογοητευμένους δεξιούς ψηφοφόρους. Όμως το όνομα παραμένει ακόμη στο τραπέζι, μαζί με άλλες επιλογές που συζητιούνται, καθώς η διαρροή ψηφοφόρων στα εκ δεξιών κόμματα, προκαλεί έντονη ανησυχία στο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης: Εκτός… «κάδρου» η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη – Σε πρώτο πλάνο ξανά η Μαρία Σπυράκη

Στον «πάγο» η υποψηφιότητα της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Στην περίπτωση της κ. Ασημακοπούλου, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις εντός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς υπάρχουν υπουργοί όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να τεθεί ζήτημα για την υποψηφιότητα της και μάλιστα τόνισε ότι το 2019 την ψήφισε και θα την ψηφίσει και πάλι.

Από την άλλη αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν, ότι από το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων στην οποία ενεπλάκη η νυν γαλάζια ευρωβουλευτής, προκαλείται κρίσιμη φθορά στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι η εισαγγελική παρέμβαση και αφετέρου η Αρχή Προστασίας Δεδομένων δεν έχουν δημοσιοποιήσει αποφάσεις και πορίσματα και δεδομένων τούτων, τυχόν καταδικαστική απόφαση ενδέχεται να «κοντύνει» επικοινωνιακά τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και στην γαλάζια «οικογενειακή» φωτογραφία που τραβήχτηκε στο συνέδριο του ΕΛΚ, η κ. Ασημακοπούλου έλειπε.

Στο παιχνίδι η Μαρία Σπυράκη

Τέλος, η Μαρία Σπυράκη είναι πιθανό τελικά να είναι ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής, δεδομένης και της συνάντησής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρά επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Μολότοφ, χημικά και τραυματίες στη Βουλή (Video – Photos)

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Υπήρχαν όντως έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια ή η ΝΔ λέει μακάβρια ψέματα; (Video)

Φάμελλος για ιδιωτικά Πανεπιστήμια: «Είναι πολλά τα λεφτά των κολεγίων κ. Μητσοτάκη – Είδαμε την… καριέρα σας με τον Κήρυκα Χανίων»

Εγκλήμα Τέμπη: Κατατέθηκε στον ανακριτή επιστημονική έκθεση για τη φωτιά – Το μπάζωμα κατέστρεψε στοιχεία

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter