Νέα διαμαρτυρία για την αποφυλάκιση Λιγνάδη από τον σκηνοθέτη Αντώνη Γάκη: «Η Δικαιοσύνη είναι για όλους!»

Νέα διαμαρτυρία για την αποφυλάκιση Λιγνάδη από τον σκηνοθέτη Αντώνη Γάκη: «Η Δικαιοσύνη είναι για όλους!»
Πηγή φωτογραφίας: facebook

Το δικό του ηχηρό μήνυμα ενάντια στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για δυο βιασμούς ανηλίκων αγοριών, Δημήτρη Λιγνάδη έστειλε ο σκηνοθέτης Αντώνης Γάκης παίρνοντας τη σκυτάλη από τις θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Επίδαυρο, Καλαμάτα κι άλλα σημεία της χώρας.

Πριν ξεκινήσει χθες Κυριακή η εμβληματική μαύρη κωμωδία του Ρόμπερ Τομά, 8 Γυναίκες Κατηγορούνται στο κατάμεστο προαύλιο του ΔΑΠΠΟΣ, στον Καρτεράδο της Σαντορίνης, ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Γάκης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του δικαστηρίου και όπως ήταν αναμενόμενο αυτή του η κίνηση καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 500 θεατές που έδωσαν το παρών στην παράσταση, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

«Η Δικαιοσύνη είναι για όλους! Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάζει τους φτωχούς και να αποφυλακίζει τους διάσημους βιαστές… Τους φίλους της εξουσίας. Δικαιοσύνη για τα θύματα του κάθε Λιγνάδη» είπε μεταξύ άλλων καταχειροκροτούμενος ο σκηνοθέτης.

Το βράδυ του Σαββάτου είχε προηγηθεί μια ηχηρή παρέμβαση στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Μετά από ανάλογη διαμαρτυρία στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη παράσταση των «Περσών» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, ορισμένοι θεατές σήκωσαν δύο μεγάλα πανό που έγραφαν τη φράση «Βιαστής είναι».

Διαβάστε επίσης

H Μαρία Κίτσου διάβασε την επιστολή του ΣΕΗ για τoν Λιγνάδη και το θέατρο την καταχειροκρότησε (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter