Νέα φιέστα Φλώρου με ελικόπτερα αντί απαντήσεων για την καταστροφή στο Στεφανοβίκειο

Νέα φιέστα Φλώρου με ελικόπτερα αντί απαντήσεων για την καταστροφή στο Στεφανοβίκειο
ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και με βίντεο που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος δείχνει ελικόπτερα να πετούν σε παράταξη, προφανώς σε μια προσπάθεια να πείσει ότι δεν… λείπουν ελικόπτερα από τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πάρθηκαν στην διάρκεια της άσκησης «Πέλεκυς» αλλά δεν προκύπτει κανείς επιχειρησιακός λόγος για να… παρελάσουν τα ελικόπτερα. Με τη λογική «δεν πειράζει που χάσαμε ελικόπτερα, έχουμε άλλα που πετούν».

To ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, από την πρώτη αποκάλυψη του Documento για τα βυθισμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο προσπαθεί με διαψεύσεις που… διαψεύδονται, διαρροές που διαψεύδονται και με… σιγή ασυρμάτου να μην απαντήσει στα βασικά ερωτήματα:

  • Πόσα ελικόπτερα καταστράφηκαν από την πλημμύρα στη βάση των ελικοπτέρων;
  • Πόσα μηχανήματα, ανταλλακτικά, πυρομαχικά, κτίρια κ.λπ. καταστράφηκαν από την πλημμύρα;

Ο αρχιστράτηγος των καταστροφών Κωνσταντίνος Φλώρος, στόχος 519c της ΕΥΠ, ο στρατηγός που έχασε στρατόπεδο με πυρομαχικά στην Αγχίαλο σε καιρό ειρήνης και μια βάση ελικοπτέρων από καταιγίδα που ήταν γνωστό ότι θα έρθει, τρεις ένστολους και δύο διερμηνείς σε ειρηνευτική αποστολή, συνηθίζει να αυτοπροβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκθέτει τη χώρα σε κρίσιμα αμυντικά θέματα.

Διαβάστε επίσης: Κων. Φλώρος: Ο στρατηγός που μετράει νεκρούς, αλλά ποζάρει στο Instagram

Στεφανοβίκειο: Καλωπίζουν τα βυθισμένα ελικόπτερα Απάτσι για να βγάλουν φωτογραφίες

Στεφανοβίκειο: Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του Documento – Ελικόπτερα Απάτσι παραμένουν κάτω από το νερό

Εγκλημα στο Στεφανοβίκειο: Με βλάβες τα πολεμικά ελικόπτερα μετά τη «βουτιά» στα λασπόνερα – Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter