Στεφανοβίκειο: Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του Documento – Ελικόπτερα Απάτσι παραμένουν κάτω από το νερό

Στεφανοβίκειο: Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του Documento – Ελικόπτερα Απάτσι παραμένουν κάτω από το νερό

Παρά την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις για τις εξευτελιστικές εικόνες στρατιωτικών ελικοπτέρων που πλημμύρισαν κατά την κακοκαιρία Daniel στο αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου, που αποκάλυψε το Documento, το armyvoice.gr επιβεβαιώνει το αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως από το Σάββατο είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης των ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς που βυθίστηκαν στη λίμνη Κάρλα, η οποία επανήλθε στο αρχικό της μέγεθος, εντός του οποίου ήταν και το αεροδρόμιο της 1ης ΤΑΞΑΣ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το armyvoice.gr ενόψει και της κακοκαιρίας Elias γίνονται προσπάθειες με ιδιωτικό συνεργείο για την ανάσυρση των ελικοπτέρων και τη μεταφορά τους στο 304 ΠΕΒ.

Υπενθυμίζεται ότι το Documento αποκάλυψε τις ντροπιαστικές εικόνες ελικοπτέρων να βρίσκονται βυθισμένα σε μια «λίμνη ανικανότητας», την ίδια ώρα που η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαβεβαίωναν τους πολίτες ότι όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονταν σε απόλυτη ετοιμότητα να προβούν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης των εκατοντάδων εγκλωβισμένων πολιτών. Μάλιστα, είχαν φτάσει στο σημείο να υποστηρίξουν ότι ο λόγος που τα στρατιωτικά ελικόπτερα δεν είχαν απογειωθεί τις πρώτες ώρες ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε σχετικά: Αερολογίες αντί απαντήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη του Documento για το φιάσκο στο Στεφανοβίκειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ρυμουλκούν τα ελικόπτερα μέσα στην πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκειο

Ανίκανος ο αρχηγός – Οφείλει να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις του Documneto

Εγκλημα στο Στεφανοβίκειο: Με βλάβες τα πολεμικά ελικόπτερα μετά τη «βουτιά» στα λασπόνερα – Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Καμπάς για ελικόπτερα: «Δεν ήταν παροπλισμένα… η πίστα είχε ενεργά ελικόπτερα»

Οι γελοίοι με το…σεσουάρ. Τώρα τα ελικόπτερα δεν ήταν παροπλισμένα, είχαν βυθιστεί, αλλά στέγνωσαν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter