Νέα Φιλαδέλφεια: Τροχονόμοι πλήρωσαν την ανικανότητα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τροχονόμοι πλήρωσαν την ανικανότητα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι πρώτες ευθύνες για τη δολοφονική επίθεση των νεοναζί στη Νέα Φιλαδέλφεια αποδόθηκαν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου σε επτά αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας από τους οποίους οι έξι είναι της… Τροχαίας.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνιακό «ξήλωμα» επτά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ μετά το επιχειρησιακό φιάσκο

Επειδή η ΕΛ.ΑΣ. είχε ειδοποιηθεί από πολλές επίσημες πηγές, από Europol και τις αρχές του Μαυροβουνίου και της Κροατίας για την εισβολή των Κροατών νεοναζί, είναι εντελώς αφύσικο να καρατομούνται… τροχονόμοι. Οι πληροφορίες πήγαν (ή έπρεπε να πάνε) στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι καθημερινή ρουτίνα η μαζική εισβολή Κροατών χούλιγκαν, που είναι μάλιστα διαβόητοι σε όλη την Ευρώπη για τη βία που προκαλούν. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. περίμενε ότι οι τροχονόμοι θα λύσουν το πρόβλημα;

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Europol, Αστυνομία Μαυροβουνίου και Κροατικές αρχές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ

Η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα ανώτατα κλιμάκια κάθε εξουσίας. Ομως η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή απαιτεί μεγαλύτερη διαφάνεια στην απόδοση ευθυνών.

Ακόμη και ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, που δεν μας έχει συνηθίσει σε αντικυβερνητικές δηλώσεις, ειρωνεύτηκε την απόφαση να καρατομηθούν οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί. Ερωτηθείς στον Αlpha TV να σχολιάσει είπε ότι «πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό τροχονόμων. Τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παραβίασαν οι χουλιγκάνοι; Δεν ξέρω πρόκειται για απόδοση ευθυνών ή απόσυρση ευθυνών»

Διαβάστε επίσης: Γιάννη Οικονόμου, παραιτήσου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter