Νέα… ήττα Αυγενάκη, ψηφίζουν όλα τα σωματεία στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Νέα… ήττα Αυγενάκη, ψηφίζουν όλα τα σωματεία στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Απόφαση – κόλαφος από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ που θεσπίστηκε με νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη. Τα σωματεία Μινωϊκή και Γόρτυς Αγίων Δέκα κέρδισαν την προσφυγή που κατέθεσαν στο ΔΔ και έτσι στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου θα ψηφίσουν και τα 80 σωματεία της Ένωσης και όχι τα 26 που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από τους Αρεοπαγίτες του Διαιτητικού Δικαστηρίου και αποτελεί το δεύτερο ηχηρό «χαστούκι» για το Μητρώο Αυγενάκη, καθώς είχε προηγηθεί ανάλογη απόφαση και στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου έπειτα από προσφυγή τεσσάρων σωματείων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχεται την από 2.5.2022 και με αριθμ. κατάθ. 12052/3.5.2022, προσφυγή–αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες: 1) «ΜΙΝΩΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και 2) «ΓΟΡΤΥΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ».

Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 107/26.4.2022 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθ’ ου δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Διατάσσει: α) την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου, εκ ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ, στα νικήσαντα προσφεύγοντα σωματεία και β) την εισαγωγή στο Ταμείο της ΕΠΟ των εκ ποσού εξακοσίων (600,00) ευρώ τελών λειτουργίας, που προκαταβλήθηκαν από τα προσφεύγοντα σωματεία με το υπ’ αριθμ. 389/10.05.2022 παράβολο της ΕΠΟ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter