Νέα Σμύρνη: Προθεσμία πήρε ο 18χρονος αδελφοκτόνος – «Όλα ήταν ένα ατύχημα» λέει η μητέρα του (Video)

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία πήρε ο 18χρονος αδελφοκτόνος – «Όλα ήταν ένα ατύχημα» λέει η μητέρα του (Video)

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή έλαβε ο 18χρονος που σκότωσε με ψαλίδι τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εναντίον του 18χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

«Όλα ήταν ατύχημα»

Στο μεταξύ η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στο Mega είπε πως: «Όλα ήταν ένα ατύχημα. ‘Ολα αυτά που ακούγονται είναι ψευδείς κατηγορίες, ο γιος μου δεν ήταν αναμειγμένος σε τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται».

Μάλιστα, επισήμανε πως ο 18χρονος γιος της δεν έχει επιτεθεί με σιδηρογροθιές στον αδερφό του παλιότερα.

«Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είσαστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε», είπε.

Ερωτηθείσα εάν μπορούσε να προβλέψει το τραγικό συμβάν, δήλωσε «Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Τσακώθηκαν για μια μπλούζα. ‘Ηταν μια άτυχη στιγμή».

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και οπλοχρησία στον 18χρονο αδελφοκτόνο

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter