Νέες πλημμύρες στον Βόλο: Καταγγελία για μπάζα και φερτά υλικά στα ποτάμια πριν «βουλιάξει» ξανά η πόλη (Photos)

Νέες πλημμύρες στον Βόλο: Καταγγελία για μπάζα και φερτά υλικά στα ποτάμια πριν «βουλιάξει» ξανά η πόλη (Photos)

Στα λασπόνερα βουλιάζει ο Βόλος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Μετά τον «Daniel», η πόλη «πνίγηκε» ξανά μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά λόγω της κακοκαιρίας «Elias» που πλήττει τη Θεσσαλία. Ο Κραυσίδωνας υπερχείλισε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η πόλη. Υπενθυμίζεται πως το documentonews.gr, είχε καταγράψει τις προηγούμενες ημέρες τις καταγγελίες κατοίκων για «βουνά» από φερτά υλικά.

Διαβάστε σχετικά: Βόλος: Κινδυνεύει με νέα πλημμύρα – Φερτές ύλες έχουν μπαζώσει τον Κραυσίδωνα

Σε αυτό το μήκος κύματος, έρχεται και η καταγγελία για μπάζα και χώματα έως και στην κοίτη του ποταμού, πριν την επέλαση της κακοκαιρίας Elias. Δηλαδή, λίγο πριν «πνιγεί» για δεύτερη φορά η πόλη μέσα σε λίγες ημέρες.

Την καταγγελία κάνει στο Facebook ο Κωνσταντίνος Βολιώτης παραθέτοντας μάλιστα φωτογραφικό υλικό.

Δείτε επίσης: Βουλιάζει ξανά στα λασπόνερα ο Βόλος: Έσπασε δρόμος, βγήκε έξω αγωγός – Απίστευτες εικόνες μερικές ημέρες μετά τον «Daniel» (Video)

Αρχικά, τη Δευτέρα δημοσίευσε μία εικόνα από τον Άναυρο:

Ακολούθησε νέα ανάρτηση, την Τρίτη το απόγευμα γράφοντας: «Κοιτάξτε πώς είναι σήμερα ο Κραυσίδωνας ενώ περιμένουμε νέα κακοκαιρία. Τί έκαναν 20 μέρες τώρα οι άχρηστοι;»

 

Δείτε επίσης: Μπέος για νέες πλημμύρες: «Απολύτως ελεγχόμενη» η κατάσταση, λίγο πριν «πνιγεί» η πόλη – «Το νερό το έστειλε ο θεός» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter