Βουλιάζει ξανά στα λασπόνερα ο Βόλος: Έσπασε δρόμος, βγήκε έξω αγωγός – Απίστευτες εικόνες μερικές ημέρες μετά τον «Daniel» (Video)

Βουλιάζει ξανά στα λασπόνερα ο Βόλος: Έσπασε δρόμος, βγήκε έξω αγωγός – Απίστευτες εικόνες μερικές ημέρες μετά τον «Daniel» (Video)

Μερικές ημέρες μόνο μετά τη φονική κακοκαιρία «Daniel» οι κάτοικοι του Βόλου ξαναζούν τον εφιάλτη. Η κακοκαιρία «Elias», ήρθε για να αποτελειώσει ό,τι έμεινε, με τους κατοίκους να σημειώνουν ότι μόλις ετοιμάστηκαν να ανοίξουν τα καταστήματα τους, καταστράφηκαν ξανά. «24 λεπτά κράτησε το πλακάκι που έβαλα και ήρθε η κακοκαιρία» τονίζει καταστηματάρχης.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρούν (LIVE)

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν, και περιοχές έμειναν χωρίς νερό και ρεύμα ενώ σε ισχύ είναι απαγόρευση κυκλοφορίας σε αρκετές περιοχές. Την ίδια ώρα, η πυροσβεστική δέχεται συνεχείς κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών.

Διαβάστε επίσης: Εφιάλτης δίχως τέλος στη Θεσσαλία: Βούλιαξε ξανά σε λίγες ημέρες ο Βόλος – Δραματική η κατάσταση και στην Εύβοια (Photos – Video)

Αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στην Αγριά του Βόλου, όπου ο δρόμος έσπασε και βγήκε έξω ολόκληρος ο αγωγός. Οι δρόμοι στην Αγριά έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια, και οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Διαβάστε σχετικά: Εφιάλτης δίχως τέλος στη Θεσσαλία: Βούλιαξε ξανά σε λίγες ημέρες ο Βόλος – Δραματική η κατάσταση και στην Εύβοια (Photos – Video)

«Τραγική η κατάσταση ότι και να σου πω είναι λίγο. Μέσα σε 20 λεπτά είχε πέντε πόντους νερό. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή» ανέφερε απεγνωσμένος κάτοικος της περιοχής ο οποίος με μια σκούπα στα χέρια προσπαθούσε να καθαρίσει το γεμάτο λάσπες σπίτι του. Όπως ανέφερε η κακοκαιρία Elias ήταν δέκα φορές χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel.

«Η Θεσσαλία διαλύθηκε, ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να φάει»

«Δεύτερη φορά, θα πεθάνουμε, για όνομα του Θεού. Δεν προλάβαμε να κλείσουμε τα νερά. Πνίγηκε το χωριό, πνίγηκε ο Πλατύκαμπος. Έχουμε καταστραφεί τελείως», δήλωσε κάτοικος του Πλατύκαμπου Λάρισας, περιοχή που επλήγη εκ νέου από την κακοκαιρία, δύο εβδομάδες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Daniel».

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Ασύλληπτες εικόνες από το νοσοκομείο του Βόλου: Πλημμύρισαν υπόγεια και η τραπεζαρία (Video)

«Η Ελλάδα έχει καταστραφεί. Η Θεσσαλία διαλύθηκε. Τα χωράφια μας έχουν δύο μέτρα νερό. Χρωστάμε, έχουμε γραμμάτια. Έχουμε οικογένειες, παιδιά και εγγόνια. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει. Υπάρχουν άνθρωποι στον Πλατύκαμπο που δεν έχουν που να κοιμηθούν και πού να φάνε…», ανέφερε συγκλονισμένος ο κάτοικος της πολύπαθης περιοχής στην κάμερα της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Συγκλονίζει πλημμυροπαθής – «Η Θεσσαλία διαλύθηκε, ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να φάει» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter