Νέες «βόμβες» Πολάκη: Ο Χειμάρας παραιτήθηκε γιατί ήξερε ότι είχαμε στοιχεία για εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας

Νέες «βόμβες» Πολάκη: Ο Χειμάρας παραιτήθηκε γιατί ήξερε ότι είχαμε στοιχεία για εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας

Νέα ανάρτηση – φωτιά από τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Θέμη Χειμάρα από τη ΝΔ. υπό το βάρος των αποκαλύψεων του Documento για τις business με το Δημόσιο. Ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι ο Χειμάρας παραιτήθηκε υπό το βάρος των προαναγγελθέντων αποκαλύψεων για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του, της SMART IKE.

Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει τα στοιχεία που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, η οποία «έκλεισε» business απευθείας αναθέσεων ύψους 900.000 ευρώ με το δημόσιο.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, από τον έλεγχο του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψε ότι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας πληροφορικής που άνηκε στον Χειμάρα είναι επί σειρά ετών ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλούσε είδη σφολιάτας στη Λαμία.

«Είναι προφανές πως η μεταβίβαση είναι εικονική, είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με λαμόγια», υπογράμμισε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά

«Γαλάζια» φάμπρικα: Με δουλειές €400.000 από το δημόσιο ο βουλευτής Χειμάρας (Έγγραφα)

Νέες «βόμβες» Πολάκη για Χειμάρα: «Ήξερε ότι παρανομεί, αλλά συνέχισε στα μουλωχτά το πλιάτσικο»

Ο Χειμάρας αποχώρησε άρον άρον από την εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο μετά το τηλεφώνημα του Documento

Θα παραμείνει βουλευτής ο Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις του Documento;

Μέχρι και ο ΣΚΑΪ επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον Χειμάρα, αλλά ο Μητσοτάκης δεν τον διαγράφει (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter