Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 25χρονο στη μέση του δρόμου κι εξαφανίστηκαν

Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 25χρονο στη μέση του δρόμου κι εξαφανίστηκαν

Νέο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων κινήθηκe στην οδό Υποσμηναγού Ιωακείμ Χατζούδη στην περιοχή της Νεάπολης όπου και άνοιξε πυρ κατά 25χρονου αλλοδαπού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.  Όπως ανέφεραν κάτοικοι της γειτονιάς, είδαν τον τραυματία να τρέχει προς την κεντρική οδό Ελ. Βενιζέλου και δύο άτομα συνέχισαν να τον καταδιώκουν πεζοί. Το θύμα κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης, όπου εντοπίστηκε από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας φέρει τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο στην πίσω θωρακική πλευρά και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αφού συνέλεξαν μαρτυρίες, ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής για τη διαλεύκανσή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter