Νίκη για Αστέρα Τρίπολης, 1-0 τον ΟΦΗ και πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα

Νίκη για Αστέρα Τρίπολης, 1-0 τον ΟΦΗ και πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ, έφτασε τις τρεις νίκες στην Σούπερ Λίγκα και πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Για τον Αργεντινό σέντερ φορ, αυτό ήταν το έβδομο γκολ σε οκτώ αγώνες με τον ΟΦΗ, το 40ο του στην Σούπερ Λίγκα και το 15ο διαδοχικό από την άσπρη βούλα.

Στο πρώτο 45λεπτο φάσεις δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, χωρίς όμως να ανοίξει το σκορ. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Ριέρα (4’13), Μπόρχα Φερνάντεθ (7’) και για την κρητική ομάδα οι Ναμπί (9’, 24’), Σαρδινέρο (12’), Διαμαντής (45’). Το ημίχρονο σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Ναμπί σε μία ανύποπτη φάση, όπου γύρισε το γόνατο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και μοιραίος παίκτης για τον ΟΦΗ ήταν ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Στο 70’ ο 23χρονος αμυντικός ανέτρεψε τον Μπαράλες κι αυτός από τα 11 βήματα νίκησε τον Βάτερμαν. Στο 77’ ο Σελίμοβιτς για φάουλ στον Μπαράλες αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς και αποβλήθηκε. O OΦΗ πλησίασε την ισοφάριση στο 87’. Μετά από λάθος των γηπεδούχων, ο Γρίβας σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτυών.

Ο Παπαδόπουλος απέβαλε τον Σελίμοβιτς και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σαρδινέρο, Σακόρ, Κοροβέση.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπ. Φερνάντεθ (53΄Μουνάφο), Βαλιέντε (69’ Ιγκλέσιας), Σίτο (Κρέσπι), Ριέρα (53’ Λ. Φερνάντεθ), Τίλικα (90’ Γκόμες), Μπαράλες.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (66’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (84’ Γκαργκαλατζίδης), Ναμπί (38’ Μπαλογιάννης), Γιάννου (66΄Γρίβας).

***Το παιχνίδι παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter