Νίκησε 1-0 ο Αρης, φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

Νίκησε 1-0 ο Αρης, φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανέδειξε νικητή τον Αρη, ο οποίος κατέκτησε το «τρίποντο» με πέναλτι – γκολ (1-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του τον ΠΑΟΚ. To ματς είχε λίγες καλές στιγμές και ο Δικέφαλος φωνάζει για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να πετύχουν γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2’ ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 7’ ο Τζόλης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 38’ ο Αρης κέρδισε πέναλτι μετά από επαφή του Πασχαλάκη με τον Μπερτόγλιο. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ.

«Ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι, θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις μονομαχίες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς, χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Τα ντέρμπι κρίνονται από το πάθος που βγάζεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος.

Στο 56’ ο Σφιντέρσκι έκανε σουτ από διαγώνια θέση, η μπάλα πέρασε όμως δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μπουσέ.

Στο 60’ ο Μάνος τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Μπερτόγλιο, αυτός πλάσαρε, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την έδιωξε ο Ουαγκέ.

Στο 72’ δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του

Σούντγκρεν στον Τζόλη. Ο Oλλανδός διαιτητής Μπας Νόιχαους έκανε χρήση του VAR και ανακάλεσε την απόφαση του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε στην απόφαση του ρέφερι και

στο twitter έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Ολλανδός κάνει ό,τι μπορεί για να τινάξει το ματς στον αέρα. Δεν βλέπει το πέναλτι του Σάσα στον Τζόλη και αναιρεί από το VAR αυτό του Σούντγκρεν».

O Νόιχαους έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σίλβα, Μπεναλουάν, Αουγκούστο, Τσιγγαρά, Γιαννούλη.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76′ Τζέγκο), Γκαρσία (62′ Σίλβα), Γκάμα (90’+7′ Μαντσίνι), Μάνος (61′ Λόπεθ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63′ Κρέσπο), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Τσιγγάρας, Αουγκούστο (79′ Εσίτι), Σβαμπ (79′ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter