Νίκος Παππάς: «Θέλω να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, βαρέθηκα να κάνω αντιπολίτευση από τον καναπέ»

Νίκος Παππάς: «Θέλω να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, βαρέθηκα να κάνω αντιπολίτευση από τον καναπέ»

«Έχω αποδεχτεί την πρόταση να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι ένας ανένταχτος άνθρωπος της Αριστεράς και πλέον έχω την ανάγκη να πιστέψω σε κάτι».

Με αυτά τα λόγια στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Documento, ότι θα είναι ένα από τα πρόσωπα, τα οποία θα διεκδικήσουν μία έδρα στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε πως του έγινε κρούση από το κόμμα, και όπως φαίνεται, θα είναι κατ΄αρχάς υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές που θα καταρτίσουν το ευρωψηφοδέλτιο, αφού οι δύο μόνοι σίγουροι υποψήφιοι για την ώρα είναι οι νυν ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης.

«Όποια άποψη, όποια ιδέα έχεις, αν δεν υλοποιηθεί είναι άχρηστη, έχω βαρεθεί να κάνω αντιπολίτευση από τον καναπέ και να παίρνω πρωτοβουλίες που η Πολιτεία δεν μπορεί να υποστηρίξει. Έχω πάρει απόφαση να βγω μπροστά με κάποιον πιο θεσμικό ρόλο. Η διαδικασία των εκλογών μου μοιάζει πολύ άχαρη, νιώθω λίγο άβολα…» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι ήταν δική του απόφαση να μην διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων με τη στήριξη της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε και για τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Βλέπω έναν “καθαρό” άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ αποφασισμένος. Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό. Δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω, γιατί δεν τον ξέρω ακόμα τόσο καλά».

Δείτε επίσης:

Μακελειό στη Γλυφάδα: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης (Photos)

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Ηθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά» (Video)

Θρίλερ σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: Αναφορές για τουλάχιστον έναν νεκρό – Ταμπουρωμένος ο δράστης (Photos)

Λιβύη: «Κατηγορώ» για Φλώρο και τέσσερις στρατηγούς

Έγκλημα στα Τέμπη: Νίπτει τας χείρας της η Hellenic Train για τα εκρηκτικά υγρά και αέρια

Απίστευτη καταγγελία πατέρα νεκρού στα Τέμπη: Η Εισαγγελέας του Α.Π. είπε «πώς κάνετε έτσι, είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

ΗΠΑ: Σε ΜΕΘ ο υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν – Τι συνέβη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter