«Ντου» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο «Άργος» μετά τις καταγγελίες του Documento

«Ντου» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο «Άργος» μετά τις καταγγελίες του Documento

Πολύωρο έλεγχο στα γραφεία του πρακτορείου Τύπου «Άργος» έκανε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο της έρευνας μετά τις καταγγελίες του Documento για τις μονομερείς ενέργειες του πρακτορείου.

Υπενθυμίζεται ότι το «Άργος», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, ερευνάται όσον αφορά στη διαδικασία της διανομής του Τύπου, μετά τα στοιχεία που είχε φέρει στο φως το Documento, προκειμένου να αποφανθεί για το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων.

Το Documento, με μηνυτήρια αναφορά κατά της εταιρείας διανομής Τύπου είχε ζητήσει να ερευνηθούν, αν αποδίδονταν, σύμφωνα με τον νόμο που ίσχυε πριν την 1-1-2017, τα παρακρατηθέντα κάθε φορά χρηματικά ποσά, που συνιστούσαν τις ασφαλιστικές εισφορές, προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Συγκεκριμένα, ζητούσε να διερευνηθεί η διάπραξη κακουργηματικής υπεξαίρεσης σε βάρος της «Documento Media»,από τους υπευθύνους του πρακτορείου Τύπου του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλλεξε υλικό από τα γραφεία του Άργους, προκειμένου να το εντάξει στις έρευνές της.

Διαβάστε ακόμη: Το υπουργείο Εργασίας δικαιώνει το Documento για την υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών από το πρακτορείο «Άργος»

Διαβάστε ακόμη: «Φρένο» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πρακτορείο «Άργος»

Διαβάστε ακόμη: «Σφίγγει» κι άλλο ο κλοιός γύρω από το πρακτορείο «Άργος», συμφερόντων Μαρινάκη, μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Διαβάστε ακόμη: «Χαστούκι» της Κομισιόν στον Μαρινάκη για το μονοπώλιο του «Άργους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter