O Άδωνης μαρτυρά πώς «βλέπει» τις σχέσεις ΝΔ- Φουρθιώτη: «Τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν»

O Άδωνης μαρτυρά πώς «βλέπει» τις σχέσεις ΝΔ- Φουρθιώτη: «Τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν»

Το αφήγημα Μαξίμου συνεχίζει ο Άδωνης Γεωργιάδης σχετικά με τις φιλικές συνομιλίες και τις εξυπηρετήσεις που έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης σε υπουργούς της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν».

«Ευτυχώς στην Ελλάδα το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα» πρόσθεσε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ενώ πρότεινε όποιος δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει ανταλλάξει, «να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή».

Τα παραπάνω λεγόμενά του θα μπορούσαν να θεωρηθούν και μια απάντηση για το πώς βλέπει ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης τις σχέσεις της ΝΔ με τον Μένιο Φουρθιώτη μετά και το retweet που έκανε στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στο Βήμα της Κυριακής στο οποίο ο δημοσιογράφος από τη μια «χτυπάει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά παράλληλα κατακεραυνώνει τη ΝΔ για τις σχέσεις του με τον τηλεπαρουσιαστή. 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπής πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος μιλάει με ποιον καθώς και ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ήταν υπόδικος όταν είχε αγαστή συνεργασία με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους άλλους υπουργούς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter