Ο Πρετεντέρης κράζει ΝΔ για Φουρθιώτη και ο Αδωνης επιχαίρει;

Ο Πρετεντέρης κράζει ΝΔ για Φουρθιώτη και ο Αδωνης επιχαίρει;

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Βήμα της Κυριακής και στη στήλη του «Εμπιστευτικά» αναφέρεται βασικά στον ΣΥΡΙΖΑ, κριτικάρει την πολιτική που χαράζει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ξεφουλκίζει κατά της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις επιφανών στελεχών της με τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο αρθρογράφος χωρίς να αναφέρει ονόματα σημειώνει: «Μαθαίναμε παλιά στη δημοσιογραφία ότι «δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με ποινικούς». Λογικό, δεν υπάρχει κοινή βάση συζήτησης. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας αλλά εκείνοι προσπαθούν να γλυτώσουν τη φυλακή. Δεν ξέρω αν η συμβουλή ισχύει και στην πολιτική. Αν ίσχυε όμως υποθέτω πως κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του».

Ο Αδωνης Γεωργιάδης κάνει retweet το άρθρο του Πρετεντέρη και στη φωτογραφία που ανεβάζει περιλαμβάνει και το κράξιμο στο κόμμα του για τις σχέσεις με τον τηλεπαρουσιαστή.

Και εδώ γεννιούνται ερωτηματικά. Συμφωνεί ο Αδωνης με τον αρθρογράφο του Βήματος που κατακεραυνώνει τη Νέα Δημοκρατία για τις σχέσεις στελεχών της με ποινικούς; Γιατί το κάνει τώρα δια αντιπροσώπου, ενώ το θέμα τρέχει εδώ και εβδομάδες; Μήπως δεν το πρόσεξε και από κεκτημένη ταχύτητα ανήρτησε το άρθρο που κτυπάει τον Τσίπρα;

Ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης με την καθημερινή παρουσία στα κανάλια, θα μπορούσε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για το πως βλέπει τις σχέσεις ΝΔ-Φουρθιώτη, ειδικά μετά τις χθεσινές αναρτήσεις του τηλεπαρουσιαστή, τελευταία ημέρα της συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εξέθεσαν πολλούς στο κυβερών κόμμα.

Διαβάστε επίσης

Κυβέρνηση Μητσοτάκη στο έλεος του Φουρθιώτη

Δεν είναι δυσωδία Φουρθιώτη, είναι μπόχα Μητσοτάκη

Νέο «χτύπημα» Φουρθιώτη: «Αβάσιμη η διαπόμπευσή μου από Γεραπετρίτη» – Τον απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter