Ο Άδωνης προσπαθεί να βγάλει… «νόμιμη» την Μαρέβα Μητσοτάκη για το ψευδές «πόθεν έσχες»

Ο Άδωνης προσπαθεί να βγάλει… «νόμιμη» την Μαρέβα Μητσοτάκη για το ψευδές «πόθεν έσχες»

Ξαναζεσταμένο φαγητό προσφέρει ο Άδωνης Γεωργιάδης μέσα από το προφίλ του στο Twitter για να στηρίξει τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη -και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – για την υπόθεση του ψευδούς πόθεν έσχες και τη γαλλική εταιρεία που έχει στην κατοχή της.

Προφανώς, μέσα στον πανικό των αποκαλύψεων και την αμηχανία να απαντήσουν προσπαθούν να «επηρεάσουν» την κοινή γνώμη -και να απαντήσουν εμμέσως στους ανήσυχους γαλάζιους ψηφοφόρους τους – με μια σχετικά παλιά υπόθεση που ωστόσο δεν έχει να κάνει με τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Και ενώ οι αποκαλύψεις παρουσιάστηκαν χθες στην αρμόδια επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής –μετά από την προσπάθεια της Ν.Δ. να την αναβάλει – ο Άδωνης Γεωργιάδης αναρτά στο Twitter άρθρο των Παραπολιτικών του Οκτωβρίου του 2017, με τίτλο «Στο αρχείο η υπόθεση για το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη» που αφορούσε την περίοδο που ήταν εν διαστάσει με τον σύζυγό της.

 

Να υπενθυμίσουμε πως χθες η Νέα Δημοκρατία με μια λαθροχειρία που εκ των υστερών ονομάστηκε «εκ παραδρομής» είχε προσθέσει το όνομα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε το πόθεν έσχες να αρχειοθετηθεί.

Κάτι το οποίο βέβαια δεν κατέστη δυνατόν και η Ν.Δ. προφανώς υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση.

Τι σχέση έχει η συγκεκριμένη υπόθεση με τις νέες αποκαλύψεις από την εφημερίδα Documento πάνω στις οποίες όλα τα κόμματα έχουν πάρει θέση, ουδείς μπορεί να ξέρει παρά μόνον ο σημερινός πυλώνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις ώστε να αποφύγουν τις απαντήσεις…

Διαβάστε επίσης:

Νέα… σατανική σύμπτωση κατά Μητσοτάκη: «Εκ παραδρομής» βρέθηκε το όνομά του σε λίστα αρχειοθέτησης πόθεν έσχες

Και πάλι παράνομος ο Μητσοτάκης: Δεν δήλωσε την κρυφή γαλλική εταιρία ούτε στο νέο πόθεν έσχες

Διαβάστε επίσης: 

Η Μαρέβα ομολογεί: «Η εταιρεία είμαι εγώ»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter