Ο Άδωνις τώρα παραδέχεται ότι ήταν συνεργάτης του ο Μανιαδάκης ενώ η Δικαιοσύνη τον απάλλαξε επειδή έκρινε ότι δεν ήταν

Ο Άδωνις τώρα παραδέχεται ότι ήταν συνεργάτης του ο Μανιαδάκης ενώ η Δικαιοσύνη τον απάλλαξε επειδή έκρινε ότι δεν ήταν

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι Δικαστές απάλλαξαν το Νίκο Μανιαδάκη με το σκεπτικό ότι δεν ήταν διορισμένος συνεργάτης υπουργών Υγείας και ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται το αντίθετο. Ναι καλά ακούσατε αυτό συμβαίνει στην Δικαιοσύνη επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να γελάνε και οι πέτρες.

Ειδικότερα λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκε ότι το Δικαστικό Συμβούλιο απήλλαξε από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία με το σκεπτικό ότι ουδέποτε είχε διοριστεί σύμβουλος υπουργών Υγείας και επομένως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση, εμφανίστηκε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης να τους διαψεύσει.

Σε tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι ήταν συνεργάτης του την περίοδο της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας.

«Ο κ. Μανιαδάκης, συνεργάτης μου κατά το διάστημα της θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας, εργαλειοποιήθηκε από την κα Τουλουπάκη και τελικά κατηγορήθηκε ως κομιστής χρημάτων της εταιρίας αυτής και σε μένα και σε άλλους. Απηλλάγη με βούλευμα ως απολύτως αθώος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε παραδεχτεί το Φεβρυάριο του 2017 ότι ο Μανιαδάκης ήταν ένας άτυπος σύμβουλος του, ενώ από την τότε έρευνα των εισαγγελικών αρχών είχε προκύψει ότι ο καθηγητής Μανιαδάκης έστελνε από το προσωπικό του e-mail στο e-mail του υπουργού Υγείας σχέδια υπουργικών αποφάσεων ακόμη και για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Τη σχέση του με το Νίκο Μανιαδάκη όσο ήταν υπουργός Υγείας είχε παραδεχτεί ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του ελβετικού δημόσιου καναλιού RSI πριν από ένα χρόνου περίπου, πλέκοντας το εγκώμιο του «βοηθού» του.

Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι κύριοι Δικαστές και μετά αναρωτιέστε γιατί το κύρος της Δικαιοσύνης έχει πέσει τόσο χαμηλά και σας φταίει η δημοσιογραφική κριτική.

 

Διαβάστε επίσης: 

Όταν ο Άδωνις παραδεχόταν ότι ο Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης του αλλά η Δικαιοσύνη δεν το είδε

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter