Ο εισαγγγελέας καλό παιδί και ο δακτύλιος Αλαφούζου

Ο εισαγγγελέας καλό παιδί και ο δακτύλιος Αλαφούζου

-Στην Εισαγγελία της Αθήνας, τις τελευταίες ώρες ακούγεται η φράση «ο Ανδρέου είναι καλό παιδί». Όσοι την εκστομίζουν, εννοούν φυσικά τον Εισαγγελέα Απόστολο Ανδρέου, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα (;), να ζητήσει από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας να οδηγήσει σε ανωμοτί εξέταση τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη. Καλό παιδί ο Εισαγγελέας λοιπόν που δεν γνώριζε ότι οι βουλευτές δεν διώκονται αν δεν υπάρχει σχετική άδεια της Βουλής που προϋποθέτει άρση ασυλίας. Και καλό παιδί και καλά Χριστούγεννα αλλά στον κανονισμό λειτουργίας των δικαστηρίων και σε αυτόν της Βουλής, δεν υπάρχει σχετικό άρθρο, οπότε καλά κρασιά.

Θυμήθηκα τον ιστορικό διευθυντή των ΝΕΩΝ ,τον αείμνηστο Λέοντα Καραπαναγιώτη, ο οποίος όταν τον ρώταγες για κάποιον δημοσιογράφο που δεν εκτιμούσε ιδιαίτερα επαγγελματικά, απαντούσε χωρίς να βάλει στο κάδρο την επαγγελματική ιδιότητα, «είναι καλό παιδί».

Αναμφίβολα ο Εισαγγελέας Απόστολος Ανδρέου αναλαμβάνει πολύ ιδιαίτερες υποθέσεις που του αναθέτει η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Γεωργακοπούλου. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Έχει χειριστεί υποθέσεις του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον θανάσιμο τραυματισμό του Ιάσωνα από το βουλευτικό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλες τις οποίες θύμισε ο Παύλος Πολάκης. Το 2009, ο Εισαγγγελέας Ανδρέου, είχε ασχοληθεί με την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού της Αγγελικής Κουτσουμπού. Η Κουτσουμπού τραυματίστηκε ενώ διαδήλωνε το Δεκέμβριο του 2009 στο Σύνταγμα, από αστυνομικό της Ομάδας ΔΕΛΤΑ. Ο αστυνομικός χτύπησε με τη μηχανή την διαδηλώτρια, πέρασε πάνω από το σώμα της ενώ ο συνοδηγός την χτυπούσε όσο ήταν πεσμένη με το γκλομπ. Ο Ανδρέου απέρριψε τη μήνυση της Κουτσουμπού για σοβαρό τραυματισμό και χαρακτήρισε το περιστατικό παράβαση του ΚΟΚ από τον απρόσεκτο οδηγό αστυνομικό. Καλό παιδί. Ο αστυνομικός

ον εκτιμά τον Ανδρέου η Προϊσταμένη του, η οποία έσπευσε να δηλώσει πως η κλήση Πολάκη έγινε εκ παραδρομής. Έκανε έρευνα, σχετική ΕΔΕ και το δήλωσε αυτό η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας; Γιατί έκανε τέτοια ανακοίνωση αντί της ορθής διαβεβαίωσης πως θα κάνει έρευνα; Ο Πολάκης πάντως ζητά να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Εισαγγελέας. Γιατί ως γνωστόν, ο Πολάκης είναι κακό παιδί. Καπνίζει

Όσοι γκρινιάζετε για την επανεμφάνιση του δακτυλίου στο Κέντρο της Αθήνας, τα παράπονά σας όχι στον Καραμανλή τον Γ΄, αλλά στο Γιάννη Αλαφούζο. Διότι όπως λένε οι κακές οι γλώσσες στο Υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών, «τι να έκανε και ο Υπουργός μετά από τόσο σφυροκόπημα από το ΣΚΑΙ, πως έχει γίνει αδιάβατος ο Κηφισός; Είχε τριπλασιαστεί ο χρόνος που χρειαζόταν για να φτάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στο κανάλι, έπρεπε να μπει μια τάξη». Τι να έκανε λοιπόν ο Αλαφούζος να πάρει λεωφορείο και να κολλήσει κορονοϊό; Ας πάρουν οι υπόλοιποι.

Τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του εφευρέτη της έκφρασης «ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης», Γιάννη Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης ο οποίος έχει φάει πόρτα από το Μέγαρο Μαξίμου για λόγους που όπως λένε χαρακτηριστικά «αυτός ξέρει ακόμη και αν δεν ξέρουμε εμείς», θέλησε να αβαντάρει τον Κυριάκο Βελόπουλο για να δώσει ένα μήνυμα στο σύστημα που τον απέκλεισε. Έλα όμως που την ημέρα που φιλοξενούσε συνέντευξή του στην εφημερίδα του, ο Βελόπουλος αποκάλεσε στη Βουλή τον Μαρινάκη «κατηγορούμενο για το ναρκόπλοιο NOOR 1, στιχουργό και κουμπάρο»; Το θέμα όπως καταλαβαίνετε δεν λύνεται με ένα κατέβασμα της συνέντευξης

Και μια που μιλάμε για το σύμπλεγμα Μαρινάκη-Κουρτάκη, τι συμβαίνει αλήθεια με την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO; Η άλλοτε κραταιά δημοσκοπική του Καλογρίτσα και του νυν Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, έχει περιοριστεί να κάνει δημοσκοπήσεις για το συγκρότημα Μαρινάκη και τις παραφυάδες του . Μία ΝΕΑ, μία ΒΗΜΑ μία τα site του Κουρτάκη και πάλι από την αρχή. Στην τελευταία μάλιστα δημοσκόπηση GPO στην οποία εμφανίζεται να πέφτει εντυπωσιακά η ΝΔ, την τιμητική του έχει το ΚΙΝΑΛ, με φόντο πάντα τον Αντρέα Λοβέρδο ως επιθυμητό από το συγκρότημα αρχηγό. Ποιος κυβερνά αυτή τη δημοσκοπική που τολμά όσα δεν τολμούν οι άλλοι; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΡ, τα ποσοστά (40%) της οικογένειας Θεοδωρικάκου στην GPO, πήρε ο κύριος Πάτροκλος Κουδούνης. Ποιος είναι ο Κουδούνης; Φίλος του Θεοδωρικάκου και του Μπογδάνου, πρώην υποψήφιος της ΝΔ και πολλών άλλων στο χώρο. Τις οικονομικές συναλλαγές που οδήγησαν στο να πάρει το 40% της GPO δεν τις γνωρίζουμε. Η εταιρεία πάντως κινείται σαν φάντασμα. Ούτε σελίδα στο Facebook δεν έχει πλέον , ενώ μέτοχοί της παραμένουν τα μέλη της οικογένειας Καλογρίτσα. Αγαπημένος φίλος του κυρίου Κουδούνη φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Κουρτάκης. Πληροφορίες πάντως λένε πως κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν κουδούνια. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής για τη λίστα Λαγκάρντ και τις δημοσκοπήσεις.

Κάποιος κύριος με καταγωγή από τον Παρνασσό, κάτοχος βίλας στο Λιβάδι της Αράχωβας, απειλεί πως θα μπουκάρει στο Μέγαρο Μαξίμου. Παρακαλώ το συμπαθή μουσικό που παρακολουθεί τη στήλη από τους ανώτερους ορόφους της ΕΥΠ να ηρεμήσει, δεν μιλάμε για κάποια απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης. Με λογαριασμούς της ΔΕΗ σκοπεύει να πάει ο άνθρωπος για να ζητήσει τα φέσια από τα…γλέντια του μπαταχτσή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter