Πήγε ο Αδωνης να απαντήσει στον Κανάκη και θα τον πάρουν με τις (ράδιο)αρβύλες

Πήγε ο Αδωνης να απαντήσει στον Κανάκη και θα τον πάρουν με τις (ράδιο)αρβύλες

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Τόλμησαν να αναρωτηθούν δημόσια, τι είναι αυτό που κάνει τον Άδωνη Γεωργιάδη, να βγαίνει στα κανάλια για να καλύψει τον Άρη Πορτοσάλτε και όσα είπε για το δυστύχημα στα Τέμπη, την ώρα που πρέπει να απαντήσει για άλλα πράγματα ο ίδιος. Αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής τι είδους είναι αυτή η σχέση που τον οδηγεί ως Αντιπρόεδρο του κόμματος της ΝΔ να μπει σε έναν τέτοιο αφύσικο ρόλο.
Και τι έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης; Αυτό που κάνει πάντα ως ντούρος ακροδεξιός. Βγήκε στο τουίτερ για να εφαρμόσει για μια ακόμη φορά την μέθοδο του “whataboutism”. Βασική μέθοδος του Τραμπισμού και της προπαγάνδας, έχει ως συνταγή όταν κάποιος σε ρωτάει για κάτι που δεν μπορείς να απαντήσεις ή σε κριτικάρει, εσύ να επιστρέφεις με επίθεση ενοχοποίησης για το πρόσωπο που ρωτάει. Έτσι η προσοχή θα στραφεί από το ζητούμενο, σε αυτό που εσύ θέτεις ως κατηγορία. Ο καλός ακροδεξιός και φασίστας, δεν απαντάει ποτέ, δεν απολογείται, κατηγορεί τους άλλους.

Δείτε επίσης: Χαμός στο Twitter με «Ράδιο Αρβύλα» κατά Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη (Video)

Ο καλός μαθητής του Παττακού, Άδωνης Γεωργιάδης, τη χρησιμοποιεί συχνά τη μέθοδο του “ναι αλλά εσύ”. Σιγά μην δεν το έκανε με τον Αντώνη Κανάκη. Βγήκε λοιπόν στο τουίτερ μετά το ερώτημα περί Πορτοσάλτε που έθεσε ο Κανάκης και τι έκανε; Φασαρία και βρομίτσα. Σε ανάρτησή του γράφει ο Άδωνης:
«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον Πορτοσαλτε και εμένα!».

Δείτε επίσης: Επίθεση Γεωργιάδη στους «Ράδιο Αρβύλα» για την τραγωδία στα Τέμπη

Πάει και το ερώτημα Κανάκη, πάνε και οι λογικές απορίες για το δυστύχημα στα Τέμπη. Κατηγορούμενος στο δικαστήριο που στήνει ο Άδωνης, είναι ο παρουσιαστής ο οποίος ερωτάται για τον παλιό του φίλο (προφανώς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο).

Ο Άδωνης δεν το κάνει για να του απαντήσει ο Κανάκης , ούτε για να δείξει ότι είναι καθαρός, απλώς προσπαθεί να βρομίσει αυτόν που του ζητάει εξηγήσεις για να είναι το ίδιο βρόμικοι.

Αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Γιατί σε πρακτικό, αφού το έθεσε έτσι ο Αντιπρόεδρος να ρωτήσουμε και εμείς: Ο Άδωνης και πολύ περισσότερο ο Μητσοτάκης, είχαν δίπλα τους έναν κολλητό, τον Νίκο Γεωργιάδης ο οποίος συμμετείχε σε κύκλωμα παιδικού τράφικινγκ και βίαζε ανήλικα παιδιά. Δεν το είχαν καταλάβει;
Τουλάχιστον ο Κανάκης τον δικό του “φίλο” τον κατηγόρησε δημόσια, δεν πήγε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο ούτε τον έχει ακόμη σύμβουλο. Σε ακούμε προσεκτικά Άδωνη. Ή κρύβεσαι από ντροπή;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter