Πλέοντας σε πέλαγος μετριοφροσύνης

Πλέοντας σε πέλαγος μετριοφροσύνης

Αν πρέπει να αξιολογήσουμε τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, τότε αναμφίβολα τα σκήπτρα παίρνει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Άλλωστε μίλησε ως βασίλισσα ουχί και μόνο του κόμματος αλλά και της πολιτικής επικράτειας. Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα είπε επί λέξη «Και αν είμαστε οκτώ ή εννιά βουλευτές, εγώ κάνω για εκατό και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους είκοσι».

Έχουμε και λέμε λοιπόν, η δυναμική της Πλεύσης στη Βουλή αποτιμάται σε 240 βουλευτές αφού η ίδια η Κωνσταντοπούλου κάνει για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι επτά βουλευτές για 140. Τώρα γιατί η κυρία Κωνσταντοπούλου εκτιμά πως εκτός της αποτίμησης ότι έχει εκατονταπλάσιες ικανότητες από όποιον βουλευτή άλλου κόμματος έχει και πενταπλάσιες από αυτούς του δικού της κόμματος, δεν είναι κάτι που μπορεί να αναλύσει δημοσιογράφος. Πιθανόν χρειάζονται άλλες ειδικότητες και αλγόριθμοι.

Στο δια ταύτα, το φαινόμενο Ζωή, παίρνει και πάλι υπόσταση στη Βουλή, με όποια χαρακτηριστικά προβλέπει κάποιος ότι θα το συνοδεύουν. Φοβάμαι ότι δεν θα είναι η σεμνότητα και μετριοφροσύνη. Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή κοινοβουλευτική χρονιά και κουράγιο στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τον Πρόεδρο της Βουλής. Και καρδούλες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter