Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι κάνει χρήση κεταμίνης

Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι κάνει χρήση κεταμίνης

«Σχεδόν πάντα» νηφάλιος δήλωσε ο Elon Musk κατά τη διάρκεια των νυχτερινών -ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ νωρίς το πρωί- αναρτήσεων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Το σχόλιο του δισεκατομμυριούχου διευθύνοντος συμβούλου της Tesla έγινε σε συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Don Lemon, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τη χρήση κεταμίνης. Ο Μασκ, ο οποίος είναι γνωστός για τη συχνά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον έλεγχο μετά τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με τη φερόμενη χρήση ναρκωτικών ουσιών και τις πιθανές επιπτώσεις στις εταιρείες του.

«Υπάρχουν φορές που έχω ένα είδος… αρνητικής χημικής κατάστασης στον εγκέφαλό μου, όπως η κατάθλιψη υποθέτω, ή η κατάθλιψη που δεν συνδέεται με κάποια αρνητική είδηση, και η κεταμίνη είναι χρήσιμη για να βγει κανείς από το αρνητικό πλαίσιο του μυαλού», δήλωσε ο Musk στον Lemon. Ο Musk πρόσθεσε ότι έχει συνταγή για το φάρμακο από «έναν πραγματικό, αληθινό γιατρό» και χρησιμοποιεί «μια μικρή ποσότητα μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα ή κάτι τέτοιο».

Ενώ ο Musk είπε ότι δεν πίνει και δεν «ξέρει πώς να καπνίζει χόρτο», δεν διευκρίνισε αν μιλούσε για κεταμίνη ή για άλλη ουσία όταν είπε ότι είναι «σχεδόν πάντα» νηφάλιος όταν κάνει αναρτήσεις αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN, o Musk έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν στο X σχετικά με τη συνταγογραφούμενη χρήση κεταμίνης, ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται κυρίως στα νοσοκομεία ως αναισθητικό, αλλά το οποίο διερευνάται όλο και περισσότερο ως πιθανή θεραπεία για την κατάθλιψη, το άγχος και άλλες καταστάσεις ψυχικής υγείας. Τα σχόλια του Musk προσφέρουν μεγαλύτερη εικόνα για τη χρήση του φαρμάκου από έναν από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Musk αρνήθηκε ότι κάνει υπερβολική χρήση του φαρμάκου, λέγοντας: «Αν χρησιμοποιείς πολύ κεταμίνη, δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις δουλειά. Έχω πολλή δουλειά, συνήθως βάζω 16ωρα… οπότε δεν έχω πραγματικά μια κατάσταση όπου μπορώ να μην είμαι διανοητικά οξύς για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο ίδιος, δήλωσε ότι πιστεύει ότι η κατάθλιψή του είναι γενετική και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι η χρήση κεταμίνης που κάνει θα επηρεάσει τις εταιρείες του ή τις κυβερνητικές συμβάσεις τους.

«Από τη σκοπιά της Wall Street, αυτό που έχει σημασία είναι η εκτέλεση», είπε. «Χτίζετε αξία για τους επενδυτές; Η Tesla αξίζει περίπου όσο η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία μαζί … οπότε από την άποψη των επενδυτών, αν υπάρχει κάτι που παίρνω, θα πρέπει να συνεχίσω να το παίρνω».

Η ευρεία, 90λεπτη συνέντευξη μεταξύ του Musk και του Lemon – η οποία πυροδότησε μια διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών και οδήγησε στο τέλος μιας προγραμματισμένης συμφωνίας για το X να πληρώσει τον Lemon για να δημοσιεύσει τη νέα του εκπομπή streaming στην πλατφόρμα – κάλυψε πολύ περισσότερα από τη χρήση κεταμίνης από τον Musk, συμπεριλαμβανομένων των επικρίσεων του Musk για τα προγράμματα ποικιλομορφίας, ισότητας και ένταξης και τη ζήτηση για το Cybertruck της Tesla.

Δείτε επίσης:

Από χρήση κεταμίνης έχασε την ζωή του ο Μάθιου Πέρι

Πότε αλλάζει η ώρα – Χάνουμε ή κερδίζουμε μία ώρα ύπνου;

Τα μυστικά για έναν καλό βραδινό ύπνο

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με 32 κινδύνους για την υγεία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter