Ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Τελικά ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν δεν θα τελικά ο ρέφερι του Κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, όπως είχε γίνει γνωστό χθες.

Η τελική επιλογή του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, είναι ο Γερμανός διαιτητής Τόμπιας Στίλερ.

Ο 38χρονος ρέφερι, δικηγόρος στο επάγγελμα, έγινε διεθνής το 2012 και το 2014 ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Το κυριακάτικο ματς, θα είναι το τρίτο που θα σφυρίξει τον Ολυμπιακό και 4ο στο οποίο θα δώσει το παρών σε ματς των «ερυθρολεύκων»! Ο Στίλερ έχει σφυρίξει το 2016 τους αγώνες Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Champions League και Ολυμπιακός – Αστάνα 4-1 για τους ομίλους του Europa League. Εκτός αυτού επιπρόσθετος βοηθός στον αγώνα Ολυμπιακού – Άντερλεχτ 3-1 το 2013 για την 6η αγωνιστική του Champions League, όπου οι Πειραιώτες είχαν προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης. Ο Γερμανός είχε διευθύνει τον περασμένο Οκτώβριο και τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Nations League (1-0).

Ο Στίλερ έχει διευθύνει συνολικά μέχρι σήμερα στην καριέρα του 408 ματς κι έχει δείξει 1.289 κίτρινες κάρτες. Σχεδόν ανά τέσσερα ματς αποβάλει παίκτη (έχει δείξει 113 κόκκινες), ενώ έχει υποδείξει 110 πέναλτι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter