Ο Γιώργος Φλωρίδης κατηγορούσε τη ΝΔ ότι οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία – Τώρα είναι υπουργός του Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Φλωρίδης κατηγορούσε τη ΝΔ ότι οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία – Τώρα είναι υπουργός του Μητσοτάκη

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο Γιώργος Φλωρίδης, που θα είναι υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ουκ ολίγες φορές έχει εκφραστεί κατά της Νέας Δημοκρατίας…

Ο πάλαι ποτέ βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του, είχε στρέψει τα «πυρά» του κατά των «γαλάζιων» κυβερνήσεων. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια κατηγορούσε ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία για τη χρεοκοπία της χώρας.

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, και προέρχεται από την Καβάλα το 2015, λέει: «Ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέπραξε ένα ιστορικό πολιτικό σφάλμα. Αυτό πληρώνουμε μέχρι σήμερα. Ποιο ήταν; Ότι οδήγησε, παρά τις εισηγήσεις που είχε και από τον Βενιζέλο και από πολλούς από μας, τη Νέα Δημοκρατία να κρυφτεί πίσω από το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ και ο κ. Καραμανλής και ο υπουργός του ο Σαμαράς που είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στην χρεοκοπία, απελευθερώθηκαν και διασώθηκαν τότε από το Γιώργο Παπανδρέου…»

 

Σε άλλη εκδήλωση το 2015 προσάπτει στη Νέα Δημοκρατία «στρατηγική του εκφοβισμού», «λαϊκισμό» και «υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Βέβαια, ήταν ο ίδιος που διέψευδε το 2021 πως υπάρχει «φλερτ» με τη ΝΔ…

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Φλωρίδης, νυν υπουργός του Μητσοτάκη, διέψευδε το «φλερτ με τη ΝΔ» (Ηχητικό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter