Ο Κασσελάκης τρολάρει τον Άδωνη για το βίντεο με το κούρεμα – Το πρόγραμμα του πριν τη θητεία

Ο Κασσελάκης τρολάρει τον Άδωνη για το βίντεο με το κούρεμα – Το πρόγραμμα του πριν τη θητεία
Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στην εκδήλωση "Ελληνικό όνειρο - Ζωή με αξιοπρέπεια", Τρίτη 12 Μαρτίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος αύριο στις 4 το απόγευμα θα περάσει την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας, όπου θα υπηρετήσει τη θητεία που προβλέπει ο νόμος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έξω στις αρχές Απριλίου και αμέσως θα ριχθεί στη μάχη των ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο παρακολουθεί την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Εκεί ο Άδωνης Γεωργιάδης σχολιάζει το πρωινό βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με τις τελευταίες προετοιμασίες πριν παρουσιαστεί. Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι το βίντεο κόστισε 100.000 ευρώ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τον διαψεύδει ευδιάθετος…

@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Δείτε σχετικά: Στέφανος Κασσελάκης: Το κούρεμα… ΣΥΡΙΖΑ πριν τα χακί και το τραγούδι του Ζαμπέτα (Video)

Το πρόγραμμα Κασσελάκη

Ουσιαστικά, η προεκλογική περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά σήμερα με την ομιλία του προέδρου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος, ενώ θα γίνει και ειδική αναφορά για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.

Αύριο Παρασκευή, το πρωί στις 9 θα δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θήβα.

Εκεί θα συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες και στη 1 το μεσημέρι θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αναμένεται να αναφερθεί τόσο στα οικονομικά μέτρα που κατέθεσε προχθές στο Γκάζι, όσο και σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα.

Αργότερα θα περάσει την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων, όπου θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν επιθυμεί καμία ειδική μεταχείριση.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Μπλοκάρουν την Ευρωπαία Εισαγγελέα να διερευνήσει το έγκλημα των Τεμπών, είναι ντροπή για το κράτος μας

«Πυρά» Ακρίτα μετά την εισαγγελική πρόταση για Μίχο: «Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη»

Κεφαλογιάννη εναντίον Μενδώνη: «Ανεπίτρεπτη παρέμβαση στην αγορά» η ποσόστωση στην ελληνική μουσική

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter