Ο Μητσοτάκης «άναψε» τον παλιό πυρσό της ΝΔ για να καλέσει τους ακροδεξιούς!

Ο Μητσοτάκης «άναψε» τον παλιό πυρσό της ΝΔ για να καλέσει τους ακροδεξιούς!

Επικοινωνιακά τρικ επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πάει στις Ευρωεκλογές αφού βασίστηκε στα παλιά αντανακλαστικά για να συγκινήσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους της, μεταξύ των οποίων τους «καλούς ακροδεξιούς τους Χρυσής Αυγής»*.

Στο νέο σήμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός για τα 50 χρόνια του κόμματος στο προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη πέρα του αριθμού «50» προστέθηκε ο παλιός πυρσός σε νέα σχεδιαστική έκδοση, μάλλον σαν διαφήμιση σαμπουάν.

Πρόκειται για ένα «ξεχωριστό έμβλημα που θα μας συντροφεύει στο εξής, με σήμα το δοξασμένο όνομα του κόμματος, τον αριθμό 50 και τη φλόγα του πυρσού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελπίζοντας προφανώς να συγκινήσει τους παλιούς ψηφοφόρους.

Προβληματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να… ανάψει και πάλι τον πυρσό του κόμματος…

 

«Είναι αυτός ο πυρσός που μας συντρόφευε όλους στα πρώτα μας βήματα και στους πρώτους μας αγώνες για την παράταξή μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να φέρει πίσω τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως ξέχασε τις παλιές καταβολές του κόμματος για να γιορτάσει και την προδικτατορική ΕΡΕ που αρκετά δεινά συσσώρευσε και εκείνη στον τόπο.

Πάντως φαίνεται πως ένα άγχος το έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πατώντας σε δύο βάρκες, αναγκαστικά η μία απομακρύνεται, συχνά και οι δύο… και πέφτεις στο νερό.

Η ακρίβεια, οι καταστροφές, το θέμα των Τεμπών, η διγλωσσία, η αριστεία που αποδείχθηκε ρουσφέτια και «ημέτεροι», η υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα απέναντι στην Τουρκία, η υποχωρητικότητα στον αμερικανικό παράγοντα. Να μη μιλήσουμε για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Παιδείας αλλά και μια υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Κερασάκι στην τούρτα και τα χαστούκια από το Ευρωκοινοβούλιο τα οποία προσπαθεί να χαρακτηρίσει σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μη μιλήσουμε για τις σχέσεις με την Εκκλησία που τώρα βγήκε στα κάγκελα.

Πέραν αυτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπλέκοντας το κράτος με τσιφλίκι προκαλεί μια εμφανή κρίση σε όλα τα επίπεδα.

Προτιμά να υποτιμά τους αντιπάλους του, με συνεχείς επιθέσεις και αλαζονεία και όπως φαίνεται κανένας πυρσός δεν το σώνει από τη φθορά και την αποδοκιμασία.

Το παλαιότερο σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

 *όπως είχε πει και ο νεοφιλελεύθερος πρώην βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε

Σωκράτης Φάµελλος στο Documento: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον νόµο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Νεκρός στις ΗΠΑ πληροφοριοδότης στην υπόθεση της Boeing – Τι είχε καταγγείλει στο BBC το 2019

Έγκλημα Τέμπη: Κατέστρεψαν όλα τα στοιχεία, αγνόησαν το ξυλόλιο

Ερυθρά Θάλασσα: Πυραυλική επίθεση κατά του αμερικανικού πλοίου «Pinocchio»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter