Ο Μητσοτάκης χρησιμοποίησε μικρούς μαθητές ως προεκλογικό σκηνικό και στην Εύβοια (Video)

Ο Μητσοτάκης χρησιμοποίησε μικρούς μαθητές ως προεκλογικό σκηνικό και στην Εύβοια (Video)

Μία ακόμη… αυθόρμητη σκηνή για τις κάμερες με τη συμμετοχή μικρών μαθητών έλαβε χώρα στην Εύβοια κατά την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πλέον δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως δεν έχει ούτε αιδώ, ούτε όρια. Και το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, κατά την επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στη βόρεια Εύβοια, μεταξύ των συγκεντρώσεων με λίγους πολίτες σε Αιδηψό και σε Ιστιαία, έκανε μία στάση έξω από ένα δημοτικό σχολείο.

Εκεί, όλως τυχαίως, κάποιοι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν συγκεντρώσει μερικές δεκάδες μαθητές και μαθήτριες δημοτικού. Μαζεύτηκαν γύρω από τον Κυρ. Μητσοτάκη, και εξίσου… αυθόρμητα, όταν ένας από τους κομματάρχες έδωσε το σύνθημα στα παιδιά, εκείνα άρχισαν να φωνάζουν «ήρθε, ήρθε ο πρωθυπουργός»!

Είναι προφανές πως τα παιδιά, αντικρύζοντας τον πρώην πρωθυπουργό ενθουσιάστηκαν, όπως θα γινόταν με οποιονδήποτε πρώην ή νυν πρωθυπουργό. Είναι άλλωστε δικαίωμά τους.

Το γεγονός όμως πως το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη χρησιμοποιεί για μία ακόμη φορά μικρά παιδιά στα προεκλογικά πλάνα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ακόμα μία πρόκληση, όπως πριν από λίγες εβδομάδες στην Παραμυθιά.

Ελπίζουμε τουλάχιστον τους μαθητές και τις μαθήτριες της Εύβοιας να μην τους ανάγκασαν να παρακολουθήσουν ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη, όπως έκαναν στην Παραμυθιά, με τον ίδιο έπειτα να το παίζει και… διευθυντής του σχολείου, ανακοινώνοντας πως οι απουσίες τους από το μάθημα είναι δικαιολογημένες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter