Ο Νότης Μηταράκης θέλει χρήση όπλων από τους αστυνομικούς (Video)

Ο Νότης Μηταράκης θέλει χρήση όπλων από τους αστυνομικούς (Video)

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!

Περισσότερη αστυνομοκρατία ονειρεύεται ο Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Προστασίας του Πολίτη για ένα φεγγάρι (27 Ιουνίου 2023 – 28 Ιουλίου 2023). Μπορεί και να προσβλέπει και πάλι στο συγκεκριμένο υπουργείο!

Σημειώνεται πως ο Νότης Μηταράκης είχε «θυσιαστεί» και αυτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν καιγόταν η Ρόδος το 2023 και ήταν σε διακοπές…

Διαβάστε επίσης: Θυσία ο Μηταράκης για τις φωτιές του Μητσοτάκη

Σε δηλώσεις του μετά την τραγική γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους που ανέδειξε για μία ακόμη φορά τα κακώς κείμενα στα θέματα της Ασφάλειας ο Νότης Μηταράκης έβγαλε την ακροδεξιά ατζέντα για περισσότερη αστυνομοκρατία και όχι για μια πιο οργανωμένη και εκπαιδευμένη Αστυνομία κοντά στον πολίτη.

«Πρέπει να ξαναδούμε τους κανόνες εμπλοκής για τη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς» είπε στη συνέντευξή του για να προσθέσει:

«Φανταστείτε ο φρουρός που ήταν στο τμήμα να είχε βγάλει το όπλο του πριν ο δράστης μαχαιρώσει την άτυχη γυναίκα και να τον είχε πυροβολήσει. Πιθανότατα σήμερα θα μιλούσε η αντιπολίτευση για ακραία αστυνομική βία, θα είχε προφυλακιστεί ο Αστυνομικός και θα κινδύνευε να περάσει τη ζωή του στη φυλακή. Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο ζήτημα που αυτή η στυγερή δολοφονία, αυτό το ακραίο περιστατικό, θα πρέπει να μας κάνει να αναστοχαστούμε για το πως θέλουμε η Αστυνομία να μπορεί να αντιμετωπίσει περιστατικά βίας.»

Βεβαίως παραλείπει να πει πως πριν σηκώσει ο αστυνομικός το όπλο του θα μπορούσε το Αστυνομικό Τμήμα να έχει παράσχει προστασία σύμφωνα με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και να έχει παρασχεθεί στήριξη ειδικών στο θύμα.

Εξάλλου η χρήση όπλων, όπως αποδεικνύεται σε πολλές χώρες του κόσμου δεν σημαίνει μείωση του εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα:

Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Η μαφία τακτοποίησε τη σύζυγο και ο Αδωνης τον Αγιαβέφε

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία – Αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Αγ. Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Το καρτέρι του δράστη στο σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter