Ο Οικονόμου «αδειάζει» τον Πλεύρη μετά τα fake news για το PCR του Τσίπρα: «Φαντάζομαι έχει τηρήσει απόλυτα τα πρωτόκολλα»

Ο Οικονόμου «αδειάζει» τον Πλεύρη μετά τα fake news για το PCR του Τσίπρα: «Φαντάζομαι έχει τηρήσει απόλυτα τα πρωτόκολλα»

Λίγες μόνο λέξεις από τον Γιάννη Οικονόμου ήταν αρκετές για να προσφέρει ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο οποίος από το πρωί με fake news προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν τήρησε τα μέτρα του ΕΟΔΥ «σπάζοντας» την καραντίνα των πέντε ημερών με την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το πώς ο Αλέξης Τσίπρας παρευρέθηκε στη δεξίωση ενώ είχε νοσήσει μερικές ημέρες νωρίτερα με κορονοϊό, δήλωσε πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και «φαντάζομαι ότι είναι γνώστης, τα έχει τηρήσει απόλυτα και έχει τα αποδεικτικά στοιχεία».

Τα λεγόμενα του αυτά έρχονται βέβαια σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Θάνος Πλεύρης που προσπάθησε να κάνει τα πάντα προκειμένου να εξαπολύσει τα πυρά του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς όμως όπως φαίνεται να έχει κάποιον υποστηρικτή. «Μας εγκαλούν ότι πρέπει να πάρουμε πολύ πιο αυστηρά μέτρα και με λύπη μου είδα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν τήρησε τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου. Είπε ότι έχει κορονοϊό. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς, ότι υπάρχουν 5 ημέρες απομόνωσης χωρίς να μετράει η πρώτη ημέρα. Άρα ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην τέταρτη ημέρα στις 24 Ιουλίου. Θα έπρεπε να ήταν πέντε ημέρες καραντίνα και δεν έχει καμία απολύτως σχέση εάν ήταν θετικός ή αρνητικός στο τεστ, γιατί οι οδηγίες είναι σαφείς».

 

Στη συνέχεια όμως ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος αποδόμησε τα απαράδεκτα fake news του υπουργού Υγείας. Με παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», απαντώντας στα σχόλια Πλεύρη: «Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο από κορονοϊό. Ο κ. Πλεύρης αντί λέει ψέματα σε πανελλαδική εκπομπή θα έπρεπε να κρύβεται να μην τον βλέπει το φως του ήλιου. Ο κ. Τσίπρας είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR μπορείς να βγεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κ. Πλεύρης είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει τα πρωτόκολλα. Προφανώς θέλει να συμπεριφερθεί σαν ένα ακροδεξιό τρολ και να πετάξει λάσπη. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση του».

 

Παρουσίασε μάλιστα και τα αποτελέσματα του PCR το οποίο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Ιουλίου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter