Ο Πέτσας θεωρεί τον Πρετεντέρη, συριζαίο;

Ο Πέτσας θεωρεί τον Πρετεντέρη, συριζαίο;

Το ακούσαμε και αυτό, αν μπορεί βέβαιαι μια κάποια λογική να εφαρμοστεί σε αυτή την κυβέρνηση!

Μόλις δυο 24ωρα πριν ο ακραιφνής (πλέον) νεοφιλελεύθερος Γιάννης Πρετεντέρης μέσα από τη στήλη του των Νέων, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, καλούσε τον πρωθυπουργό να κάνει εκλογές τον Σεπτέμβρη γιατί τώρα είναι στα πάνω του (έγραφε) με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αυτά πρότεινε ο Γιάννης Πρετεντέρης και δεν ήταν ο πρώτος του κυβερνητικού στρατοπέδου που διακινούσε τέτοιες φήμες και σενάρια ή και ευχές…

Είχαν προηγηθεί άλλοι εντός και επί τα αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα σε αυτές τις πληροφορίες αναφέρθηκε χθες και στην ερώτησή του ο Νίκος Χατζηνικολάου προς τον Αλέξη Τσίπρα για να λάβει την απάντηση ο κόσμος καίγεται και βαρκούλες αρμενίζουν (όχι ακριβώς έτσι, κάτι τέτοιο).

Προφανώς το σκέφτηκαν στη ΝΔ και κατάλαβαν πως δεν γίνεται να μην γνωρίζουμε που θα βρισκόμαστε αύριο και αν θα βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα και αποφάσισαν να ρίξουν τα σενάρια αυτά… στην αντιπολίτευση.

«Κανένα θέμα πρόωρων εκλογών, δεν ασχολούμαστε με φοβίες της αντιπολίτευσης» σχολίασε σήμερα απαντώντας σε ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και υπενθύμισε ότι ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Τώρα ποιος διακινούσε τα σενάρια αυτά και ποιοι τα στήριζαν, οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά…

Εκτός και αν ο Πρετεντέρης έγινε συριζαίος…

Κομματάκι δύσκολο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter