Ο Πορτοσάλτε το τερμάτισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έπρεπε να λέει ότι πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ»

Ο Πορτοσάλτε το τερμάτισε:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έπρεπε να λέει ότι πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ»

Σε μια αδιανόητη πρόταση προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος ζήτησε να υπάρχει λογοκρισία στους γιατρούς που αποκαλύπτουν τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία, αποκρύπτοντας έτσι την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εξαιρετικά ενοχλημένος – όπως και το Μαξίμου – με το θέμα των θανάτων εκτός ΜΕΘ που πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, χαρακτήρισε τους βουλευτές του «αλιείς θανάτου που κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο».

«Η αντιπολίτευση δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, η αξιωματική αντιπολίτευση, να είναι αλιείς θανάτου. Κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο. Το λέω γιατί αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο κύριος Τζανακόπουλος αν κατάλαβα καλά, φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του κυρίου Τσίπρα ο οποίος δεν έχει και μεγάλες δυνατότητες να καταλαβαίνει μερικά πράγματα, αν μπορώ να τον πιάσω και το πήγε στη Βουλή με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτοσάλτε ο οποίος έχει περάσει σε άλλο επίπεδο προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο άκουσμα των παραπάνω αντέδρασαν ακόμα και ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου σχολιάζοντας πως  «το λένε οι γιατροί δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το λέει μόνος του ο Τσίπρας, δεν το φαντάζεται».

Τότε ο δημοσιογράφος πρότεινε λογοκρισία στις δηλώσεις των γιατρών και απόκρυψη της πραγματικότητας από τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter