Ο Ραγκούσης διέλυσε την Ντόρα για την Θράκη

Ο Ραγκούσης διέλυσε την Ντόρα για την Θράκη

Σοβαρό πλήγμα στην πολιτική της εικόνα δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεοπτική της αντιπαράθεση με τον Γιάννη Ραγκούση με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις και τον ωμό εκβιασμό της στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Ο Γ. Ραγκούσης επανέλαβε τρεις φορές ότι όλοι αυτοί οι εκβιασμοί, είναι αποτελέσματα του πόσο αδίστακτους και επικίνδυνους αλαζόνες τούς έχει κάνει το αποτέλεσμα του Μαΐου και δείχνουν πως θα κυβερνήσουν και πως θα αντιμετωπίσουν όλες τις κατηγορίες πολιτών εάν παραμείνουν παντοδύναμοι και μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Την προκάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και να κάνει την αυτοκριτική της για το δημόσιο εκβιασμό και τις απειλές που διατύπωσε. Αρνήθηκε, άρα της είπε ότι συνεχίζει και επαναλαμβάνει τον ίδιο δημόσιο εκβιασμό.

Διαβάστε σχετικά – Αμετανόητη και κυνική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκβιασμό της μειονότητας (Video)

Όταν ισχυρίστηκε ότι δε γίνεται εκβιασμός δημόσια και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της αντέταξε ότι μπροστά στις κάμερες έκανε τον εκβιασμό για να μεταδοθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε κάθε σπίτι μουσουλμάνου Ελληνα πολίτη.

Την ρώτησε ευθέως εάν ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Φερχάτ είναι πράκτορας των Τούρκων και είπε όχι.

Η Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι πράγματι ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επισκεψης του στην Αθήνα το 2017 μίλησε για μουσουλμανική μειονότητα. Ο Ραγκουσης τόνισε την μεγάλη συμβολή Τσίπρα στην υπόθεση της εθνικής ενότητας στη Θράκη.

Ο Ραγκουσης είπε ότι όλες τις προβοκάτσιες εναντίον των βουλευτών, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους κάνουν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας νομός δε βάφτηκε κι αυτός μπλε.

Της ζήτησε να πει δημόσια εάν θα ασκήσουν διαφορετικές πολιτικές στους μουσουλμάνους της Θράκης σε περίπτωση που ο ΣυΡιζΑ κερδίσει και σε εκλογές του Ιουνίου. Αναγκάστηκε να πει πως όχι δεν θα ασκήσουν διαφορετική πολιτική αν κερδίσει ο ΣυΡιζΑ. Άρα της είπε ότι όχι μόνο τους εκβιάζετε και τους απειλείτε αλλά και τους λέτε ψέματα ότι κάτι θα πάθουν (γιατί μας ενδιαφέρουν και οι ψήφοι των μουσουλμάνων).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter