Αμετανόητη και κυνική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκβιασμό της μειονότητας (Video)

Αμετανόητη και κυνική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκβιασμό της μειονότητας (Video)

Κυνική και αμετανόητη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συζήτηση η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τα όσα πρωτοφανή δήλωσε προς τη μειονότητα της Θράκης επειδή στη Ροδόπη οι πολίτες ψήφισαν ως πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Ντ. Μπακογιάννη απάντησε ως εξής στη σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου:

«Εχετε ακούσει κανέναν εκβιασμό να γίνεται μπροστά σε 15 κανάλια; Εχω μια μακροχρόνια σχέση με την περιοχή ανεβαίνω και κατεβαίνω τα βουνά της Ροδόπης και της Ξάνθης. Τους είπα ότι χρειάζεται αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τη ΝΔ να αποδειχτεί και στην κάλπη»!

Ούτε ίχνος ντροπής!

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ακύρωσε 30 χρόνια μειονοτικής πολιτικής στη Θράκη με τις τελευταίες του επιλογές» θέλοντας προφανώς να υποδείξει η ίδια ποιους υποψήφιους θα επιλέγει ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να είναι της αρεσκείας της!

Με θράσος επανέλαβε ξανά τις γνωστές ατάκες όπως «Δώστε μου δύναμη» και με υπεροπτικό ύφος πρόσθεσε πως «σε μένα καταλήγανε όλα τα χρόνια» αναφερόμενη σε εκπροσώπους της μειονότητας.

Πληρωμένη απάντησε έλαβε από τον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανή δημόσιο ωμό εκβιασμό μπροστά στις κάμερες, ακριβώς ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα στο σύνολο της μειονότητας (…)_ ο λόγος αυτός ήταν για τη δήλωση στις κάμερες».

Ο Γ. Ραγκούσης πρόσθεσε πως αυτή η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη είναι μακριά από το Σύνταγμα, παραβιάζει και τον πολιτικό – νομικό πολιτισμό του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Και αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν το 2023 να υπάρχει ένα κόμμα που να εξαρτά τι θα κάνει στους πολίτες ανάλογα με το αυτοί θα το ψηφίσουν ή όχι;

Καταλήγοντας τόνισε απευθυνόμενος στην Ντ. Μπακογιάννη «Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη για τον δημόσιο εξευτελισμό ελλήνων πολιτών;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter