Ο τελευταίος (επικοινωνιακός) πειρασµός του Ανδρουλάκη

Ο τελευταίος (επικοινωνιακός) πειρασµός του Ανδρουλάκη

Σε µια εποχή που οι πολιτικοί ταγοί της σχετικοποιούν τα πάντα, λες και έχουν βαλθεί να συρθούν (ή και να σύρουν) στην αντίπερα όχθη του ορθολογισµού, οι θρησκειολογικές αναφορές αφθονούν (άµεσα ή έµµεσα). Η πολιτική το µόνο που αποφεύγει είναι να χρησιµοποιεί ρήσεις για τον… τελευταίο (επικοινωνιακό) πειρασµό. Οχι τίποτε άλλο, µα οι πειρασµοί δεν τελειώνουν. Και αυτές τις µέρες, ιδιαίτερα στη Χαριλάου Τρικούπη, είναι πολλοί. ∆εν απέφυγε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη τη διολίσθηση σε αντιτρολαρίσµατα για κολυµβήθρες και θαύµατα, αλλά και σε θεαµα-τικούς ελιγµούς ενόψει ευρωεκλογών. Κι ας έχει κάνει… θεσµικό τάµα –στη µετά Ζαγοράκη εποχή– να αυτοσυγκρατηθεί από επικοινωνιακές υπερβολές παρά τη δηµοσκοπική ένδεια που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ. Οι οκτώ (από τις 42) θέσεις που είχαν µείνει ανοιχτές στο ευρωψηφοδέλτιο κλείδωσαν ηχηρά. Εντάχθηκε και ο τηλεοπτικός παπα-Μιχάλης του σίριαλ «Σασµός», ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης (φωτογραφία) που έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του ∆ΗΠΕΘΕ Κρήτης. ∆ίπλα του οι πάλαι ποτέ προερχόµενοι από το ΜέΡΑ25 Κωνσταντίνα Αδάµου (πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης) και Κώστας Χουλιάρας, ο ιατρός Νίκος Ξυλούρης, η δρ Πολιτικής Επικοινωνίας Μαρία Μπουτζέτη, η απόδηµος Κατερίνα Πλέσια, η αγρότισσα Γεωργία Σωτηροπούλου και ο γραµµατέας Ψηφιακής Πολιτικής του κόµµατος Γιάννης Πάζιος.

Ο Ν. Ανδρουλάκης επιδιώκει να ανακάµψει το ΠΑΣΟΚ βάζοντας ξανά στο εκλογικό αυλάκι ψήφους – οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι µετά το «θαύµα» της κολυµβήθρας Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυσπειρώνεται. ∆εν θα σταµατήσει τις κινήσεις που παράγουν αποτελέσµατα, όπως έκανε µε την πρόταση δυσπιστίας και τώρα µε την κατάθεση 20σέλιδου υποµνήµατος στο Α1 τµήµα του Αρειου Πάγου για τη συµµετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές. Παράλληλα, κάνει σύνθηµα την ανάγκη να προκύψει σοβαρή αξιωµατική αντιπολίτευση και να αποδυναµωθεί η Ν∆ του Κυρ. Μητσοτάκη. Πάντως, τα στελέχη της εσωκοµµατικής αντιπολίτευσης αφήνουν «κάβα» προειδοποιήσεις για την επόµενη µέρα, µε µηνύµατα µετεκλογικής ηγετικής αποκαθήλωσης αν το ΠΑΣΟΚ οδεύσει σε ήττα (τρίτο κόµµα ή δεύτερο µε χαµηλά ποσοστά).
Π.Μπ.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανής επίθεση του ΥΠΕΞ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκθεση-ράπισμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χαστούκι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυβέρνηση Μητσοτάκη – Υπόλογη για παρακολουθήσεις, διαφθορά, ελευθερία του Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα ακόμη ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Μεγάλη φωτιά στον Ναύσταθμο στη Σούδα: «Κινδύνευσε το Ναυτικό νοσοκομείο» λέει ο δήμαρχος – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (LIVE)

Τα παιχνίδια με την υπόθεση Μπελέρη στην Αλβανία

Δολοφονία Λυγγερίδη: Κλειδί ο «αρχηγός» που συνελήφθη στα Ιωάννινα – Στον Εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα λόγω σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών – Πότε φεύγει (LIVE)

Μαλαισία: Δέκα νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στον αέρα – Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο (Video)

Το αφεντικό τρελάθηκε και νομίζει ότι έριξε τις τιμές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter