Ο Βαρβιτσιώτης ομολόγησε την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν

Ο Βαρβιτσιώτης ομολόγησε την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν

Έκθετη βρίσκεται για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ομολόγησε την εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator στο Σουδάν, την στιγμή που δύο ημέρες νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα έκανε λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η άδεια εξαγωγής που δόθηκε στο Predator και στο Σουδάν δεν έχει καμία σχέση με τον εμφύλιο. Ο εμφύλιος δεν προκλήθηκε απ’ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Realfm ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Βαρβιτσιώτη ότι έγινε εξαγωγή του Predator στο Σουδάν (Audio)

Στην διευκρινιστική ερώτηση της δημοσιογράφου εάν δόθηκε τελικά άδεια εξαγωγής, ο κ Βαρβιτσιώτης επικαλέστηκε δημοσιεύματα, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να υπογράφει τέτοιου είδους αποφάσεις και πρόσθεσε ότι «φαίνεται ότι έχει υπάρξει εξαγωγή στο Σουδάν».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, ο Μ. Βαρβιτσιώτης ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη εξαγωγή του Predator στο Σουδάν απάντησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «προσπαθεί να γεννήσει θέματα που δεν υπάρχουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter