Ο Χατζηστεφάνου «καίει» το Μπογδάνο: Υπάρχουν μάρτυρες ότι εν γνώσει του προώθησε τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων

Ο Χατζηστεφάνου «καίει» το Μπογδάνο: Υπάρχουν μάρτυρες ότι εν γνώσει του προώθησε τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων

Στοιχεία που «καίνε» τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και που αποδεικνύουν πως ο βουλευτής της ΝΔ γνώριζε πολύ καλά ότι προωθούσε λίστα με ονόματα νηπίων έχει στη διάθεσή του ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχώρεσαι τον βουλευτή με μια μικρή επίπληξη μόνο, τελικά τα ονόματα ανέβηκαν όπως φαίνεται εις γνώση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία μαρτύρων που ζητούν να καταθέσουν δημόσια ότι ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων. Ελπίζουμε η εισαγγελική έρευνα να φτάσει σε βάθος».

 

Να σημειωθεί ότι από την η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε ποινική προκαταρκτική έρευνα για τη δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας και την αναδημοσίευσή τους από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε αρχικά εξαιρετικά επιθετικός απειλώντας με αγωγές. Στη συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που έκανε retweet και έκανε λόγο για «λάθος», εξήγηση που με χαρά αποδέχθηκε το Μαξίμου,

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter